Командир роти ТОР батальйону поліції Кременчука переймав досвід американців

2.08.2019, 10:23 Переглядів: 5 241 Коментарів: 1

 

Курс з протидії масовим заворушенням

Командир роти ТОР батальйону патрульної поліції в місті Кременчук управління патрульної поліції в Полтавській області Максим Галицкий завершив навчальний курс з протидії масовим заворушенням. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції. 


Навчання проводили американські колеги з поліції Х’юстона (штат Техас, США). Вони передали українським інструкторам свої знання, розбирали помилки, які можуть допускатися під час масових заворушень.


Особливу увагу акцентували на дотриманні прав людини при забезпеченні порядку під час масових заходів.


Американські тренери не тільки передали українським інструкторам свої знання, а й розібрали помилки, які часто можуть допускатися під час протидії масовим заворушенням, вдосконалювали навички роботи з масами та відпрацьовували реальні сценарії в максимально реальних умовах. Особлива увага акцентувалася на дотримання прав людини при забезпеченні порядку під час масових заходів. Таким був 3-тижневий курс з протидії масовим заворушенням для інструкторів тактико-оперативного реагування патрульної поліції.


 


- Вдячний американським колегам з поліції Х’юстона (штат Техас, США): Скот Ворен, Майкл Бейтц, Крафтон Коспер, Рендал Аптон та Ніл Зозобрадо, які проводили нам свій багаторічний досвід, знання, розуміння справи та натхнення. Рота тактико-оперативного реагування насамперед задіюється на акціях протесту і мітингах чим саме забезпечуючи охорону громадського порядку.


Це був 3-тижневий курс з протидії масовим заворушенням для інструкторів ТОР патрульної поліції з усіх міст. Інструктори передавали не тільки свої знання, а й ми усі разом розібрали помилки, які часто можуть допускатися під час протидії масовим заворушенням, вдосконалювали навички роботи з масами та відпрацьовували реальні сценарії в максимально реальних умовах. З роками ми вдосконалюємся, - зазначив командир роти ТОР батальйону патрульної поліції в місті Кременчук управління патрульної поліції в Полтавській області Максим Галицкий. 


 


Варто зазначити, що подібні навчання проводяться вперше. 29 поліцейських з різних міст України отримали сертифікати про завершення курсу та вже найближчим часом перепадуть отриманий досвід своїм колегам-патрульним зі своїх міст.

 

 


Навчання ініційовані та проведені Департаментом патрульної поліції, за підтримки відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні та The International Criminal Investigative Training Assistance Program (ICITAP).

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука
Теги: поліція
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

767
2 серпня 2019 11:59

Нацгвардии вернули право шмона на улице, этих тренируют разгонять митинги... К чему-то готовятся?


10 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх