У другій домашній грі футболісти-АТОвці з Кременчука помірялися силами з «Херсон-АТО»

14.07.2019, 15:37 Переглядів: 2 191

 

Відсутність кількох ключових гравців зіграла свою роль

Футболісти «Кремінь-АТО» на стадіоні «Кремінь-Арена провели другий домашній матч. Суперником кременчуцьких АТОВців стали лідери групи – «Херсон-АТО». У непростому поєдинку кременчужанам  вдалося взяти очко у херсонців. Матч завершився з рахунком – 1:1.


 


Чемпіонат України Ліги учасників АТО проводиться серед бійців, які пройшли горнило російсько-української війни. Основною метою змагань є реабілітація військових через спортивні змагання. На жаль, більшість керівників військових частин або приватних підприємств не відпускають своїх підлеглих на футбольні змагання. Через це як і кременчуцька команда так і більшість інших не мають можливості проводити всі домашні та виїзні ігри. Саме тому за кілька місяців «Кремінь-АТО» приймає лише другу домашню гру.


Головний тренер «Кремінь-АТО» Олег Міненко додав «Телеграфу», що більшість команд відмовляються приїжджати й погоджуються на технічну поразку, саме тому домашні ігри «Кремінь-АТО» така рідкість.


 


Відсутність кількох ключових гравців у складі кременчужан також зіграла свою роль. Група прохідна й є можливість боротися за фінал, який проходить на Олімпійському, проте певні фактори вносять свої корективи.


Так і в грі з «Херсон-АТО» кременчужани непогано дати фору лідерам, проте на початку другого тайму провалили центр поля й дозволили супернику пройти й пробити у верхній правий кут воріт - 0:1. «Кремінь-АТО» все-таки вдалося відігратися – за 10 хвилин до закінчення гри Станіслав Гаркун з-за меж штрафної пробив у нижній правий кут воріт, без шансів для голкіпера – 1:1.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх