МФК «Кремінь» підписав 6 футболістів

10.07.2019, 13:23 Переглядів: 4 217

Команда розпочала другий збір

Другий етап літньої підготовки до сезону футболісти «Кременя» розпочали 9 липня. Після дводенного відпочинку гравці пройшли тестування та тренувалися на стадіоні «Кремінь-Арена». На цьому етапі «Кремінь» зіграє чотири контрольні поєдинки з дублями команд Прем'єр-Ліги та командами Першої ліги.


Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький розповів, що команда підписала 6-х футболістів й продовжує переглядати новачків для підсилення.


- Футболістів, яких запросили в команду - всіх підписали. Єдине, у нас був один футболіст на перегляді, якого ми не підписали. Підписали контракт з Будюком, Єрмаченком, Зозулею, Павликом, Гончаренком та Воронченком.


Про новачків

 

Олександр Єрмаченко


Олександр Єрмаченко (29 січня 1993) - півзахисник. Народився Олександр в селищі міського типу Жденієво на Закарпатті. Перші кроки своєї футбольної кар'єри він робив у дитячій школі «Динамо», куди прийшов 2002 року. Грав за «Скалу», «Суми», молдовську «Зарю», грузинське «Зугдіді», «Актобе» (Казахстан) та київський «Арсенал». Олександр Єрмаченко був гравцем юнацької збірної України (U-18) та юнацької збірної U-19.


 

Орест Будюк


Орест Будюк (23 серпня 1995) - воротар. Народився в смт Ратне Волинської області. Грав за «Оболонь», «Іллічівець» (зараз «Маріуполь»), «Черкаський Дніпро» та «Арсенал Київ». Також Орест грав у збірній Україні. 2 вересня 2011 року в матчі кваліфікації до молодіжного чемпіонату Європи проти Угорщини (U-17) дебютував за юнацьку збірну України, вийшовши на 2 останні хвилини в тому поєдинку. 26 березня 2013 року зіграв 46 хвилин у футболці збірної України U-18 проти однолітків з Польщі.


 


Юрій Павлик (15 лютого 1994) - півзахисник. Вихованець кременчуцького футболу. У 2012 році виступав за дублюючий склад «Ворскли», а у 2014 дебютував у Прем'єр-Лізі зігравши в гостьовому матчі проти маріупольського «Іллічівця» (зараз «Маріуполя»). Після сезону у «Кремені» Юрій Павлик зіграв у Горішніх Плавнях «Гірник-Спорту» й знову повернувся до Кременчука. Взимку 2019 року Юрій Павлик вирішив спробувати свої сили в польському чемпіонаті.


 


Дмитро Зозуля (9 червня 1988) - півзахисник. Вихованець київської СДЮШОР «Зміна». Дмитро грав за київську «Оболонь», «Княжа» (Щасливе), «Львів», «Волинь», «Буковину», рік провів в грузинському чемпіонаті зігравши за «Зугдіді» та «Гурія». Півзахисник захищав кольори київського «Арсеналу», а от останнім клубом Дмитра є «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. Дмитро також грав за збірну. У молодіжній збірній України дебютував 27 березня 2009 року у виїзному матчі проти однолітків з Сербії, вийшовши в кінці матчу. У підсумку цей матч залишився єдиним матчем Дмитра Зозулі за молодіжну збірну.


 


Роман Гончаренко (16 листопада 1993) - захисник. Народився Роман у селі Поташ Тальнівського району Черкаської області. Дорослу кар'єру розпочав у аматорських клубах ФК «Тальне» та «Іллічівець». З 2013 року виступав у клубі УТК-Ятрань. У 2015 році команда дебютувала в чемпіонаті Черкаської області, цього сезону Роман у складі клубу відіграв 10 матчів та відзначився 1 голом. За підсумками сезону увійшов до символічної збірної Черкаської області. Наприкінці липня 2015 року перейшов до складу «Черкаського Дніпра», зіграв також за «Інгулець» та «Полісся».


 


Вадим Воронченко (11 січня 1989) - півзахисник. Народився в місті Глобине, Полтавська область. Футболом розпочав займатися в молодіжній академії київського «Динамо». Вадим грав за «Олександрію», «Миколаїв», «Десну», «Гірник-Спорт», «Полтаву», «Таврію» й запорізький «Металург». Також виступав за юнацькі збірні України різних вікових категорій.


Про другий збір


- Другий збір триватиме до 20 липня включно. Завтра граємо з «Ворсклою» U-21 у Полтаві. 13 липня у Полтаві зіграємо з дублем «Шахтаря», 16 липня у Харкові з «Металістом 1925», а 20 липня з «Інгульцом». - додав наставник «Кременя» Ігор Столовицький.


«Рівень підготовки гравців хороший»


- Все що запланували - хлопці виконали. Зараз піде робота більш важка. Вчора, 9 липня, протестували хлопців. Тести здали добре: пробігли 30 метрів, 50 метрів, стрибали з місця та бігли 7 по 50. Практично всі вклалися в хвилину - це хороший показник.


Щодо укомплектованості команди планують посилити команду ще нападником.


- Після того як нас покинув Черній шукаємо нападника. Є у нас один варіант, але він 50 на 50. Якісний нападник, але у віці, також у нього чинний контракт. Якщо він розірве контракт з клубом, то можливо ми його візьмемо.


Про цілі на сезон


- Керівництво клубу перед командою ще не ставило завдання. Ми самі ставимо перед собою завдання. Потім, коли доукомплектуємося, пройде заявка й збори. - додав Ігор Михайлович.


Про тимчасово домашній стадіон «Кременя»


Кременчуцький клуб «Кремінь» зараз веде перемовини з Горішніми Плавнями, щоб тимчасово провести ігри на стадіоні «Юність» (домашнє поле «Гірник-Спорту»). Як повідомляє керівництво "Кременя" рішення, щодо утвердження тимчасової домашньої арени для «Кременя» поки не має, перемовини ще тривають.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх