«Кременчуцьке тролейбусне управління» хочуть назвати іменем Левітана

9.07.2019, 14:33 Переглядів: 5 836 Коментарів: 2

 

Обговорення триватиме два місяці

9 липня розпочалося громадське обговорення щодо присвоєння КП «Кременчуцьке тролейбусне управління» імені Леоніда Яковича Левітана. Триватиме обговорення до 9 вересня включно.


Ініціатором присвоєння ім`я став трудовий колектив комунального підприємства «Кременчуцьке тролейбусне управління».


Адреса для прийому письмових пропозицій: КП «Кременчуцьке тролейбусне управління», 39631, Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Київська, 69. Електронна адреса для прийому пропозицій: kremen.kty@ukr.net


Леонід Якович Левітан народився 29.07.1937 року у Кременчуці. Леонід Левітан працював на посаді начальника Кременчуцького тролейбусного управління 32 роки (з квітня 1970 року по березень 2002 року). Його діяльність була спрямована на розбудову матеріально-технічної бази підприємства підтримка його сталої діяльності, зокрема за роки праці Левітана Л.Я. було введено в експлуатацію маршрут №3, було введено безкондукторна безкасова системи обслуговування пасажирів, введені графіки роботи тролейбусів без зупинки на обід, введені так звані «підміни на обід».


Указом Президента України від 23.06.1993 № 118 Левітану Л.Я. присвоєне Почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України», також йому присвоєне почесне звання Ветеран Житлово-комунального господарства Полтавської області. Згідно з рішенням XXII сесії VI скликання Кременчуцької міської ради Полтавської області від 31.07.2012 року нагороджений Почесним знаком «За заслуги перед містом».


Леонід Левітан завжди вів активну громадську і політичну діяльність, неодноразово обирався депутатом Кременчуцької міської ради 13,14,15,16,17 та 23 скликання. 


Помер 15 травня 2016 року. Левітан Леонід Якович своє життя присвятив роботі та розвитку міського електротранспорту міста Кременчука, захисту інтересів працівників тролейбусного управління, його життя і принципи роботи є гідним зразком для поколінь.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
9 липня 2019 19:37

Мой отец с детства с ним дружил.
И дружили они всю свою жизнь.
Даже когда один пошел в начальники, а второй остался просто рабочим. Даже когда жили уже в разных странах.


6 1
604
10 липня 2019 06:54

Левітан підняв тролейбусне управління практично з нуля і,мабуть,заслуговує на таку память.В крайньому випадку,за "відкатами" від придбання тролейбусів не стояв.Треба запитати у ветеранів.


3 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх