У хокейного клубу «Кременчук» новий тренер

8.07.2019, 16:26 Переглядів: 2 473

 

Тренерський штаб поповнив старший тренер «Донбасу-2006»

У тренерському штабі хокейного клубу «Кременчук» поповнення - 47-річний український фахівець Дмитро Сумець в новому сезоні-2019/2020 допомагатиме наставнику кременчужан Олександру Савицькому. Про це повідомляє прес-служба клубу. 


Дмитро Сумець вихованець сєвєродонецької школи хокею, нападник. У юнацькі та молодіжні роки займався в СДЮСШОР «Сокіл». Виступав за «Динамо» (Харків) в чемпіонаті СРСР, «Белсталь» (нині «Металург» (Жлобин), «Десна» (Брянськ) у Вищій лізі Росії, «Хімік» (Сєвєродонецьк) та «Донбас» (Донецьк) в українському чемпіонаті. З донеччанами став бронзовим призером чемпіонату України 2001-2002.


 


На тренерському терені очолював «Сокіл» (Новочебоксарск) і ХК «Тамбов». У сезоні 2015-2016 з тамбовський клубом став чемпіоном першості ВХЛ і був визнаний в лізі найкращим тренером року. З 2017-2019 старший тренер «Донбасу-2006», з яким виграв золоті медалі української першості у двох останніх сезонах. У чемпіонаті УХЛ 2017/2018 був асистентом тренера в «Донбасі», ставши з донеччанами чемпіоном.


- З Олександром Савицьким ми знаємо один одного давно - в юнацькі та молодіжні роки займалися і грали разом в СДЮСШОР «Сокіл». Вдячний йому, що покликав мене працювати в ХК «Кременчук», оскільки мені подобається кременчуцька команда, яка стала одним з лідерів українського хокею. Радий, що наші хокейні шляхи знову перетнулися з Олександром Валерійовичем, адже ми в основному однаково дивимося на хокей - однодумці. А це важливо, - цитує Дмитра Сумця прес-служба ХК «Кременчук». 


- Бували в Кременчуці?

- Був. На «Айсбергу» президент «Кременчука» Сергій Володимирович Мазур побудував хорошу інфраструктуру, де одні з кращих умов підготовки хокеїстів в Україні. У Кременчуці вже є хокейний стрижень, і це дозволяє з великими надіями дивитися в майбутнє і ставити найвищі цілі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх