Поблизу Чорнобильської зони кременчужани на «Вжику» та «Хижаку» місили бруд

4.07.2019, 16:17 Переглядів: 6 508 Коментарів: 2

 

4 дні в дорозі по бездоріжжю та перешкодам  

У Києві від стадіону «Олімпійський» стартував чемпіонат України з трофі рейдів, де змагалися дві команди кременчужан на машинах «Вжух» та «Хижак». Змагання проходять в 4 етапи: перший етап стартував у Змієві у квітні Овіс - Трофі, другий у Поліссі - розрахований на 4-денну гонку, третій відбудеться у серпні в Карпатах, а заключний в Харківській області в жовтні. Урочисте відкриття змагань відбулося в Києві на НСК Олімпійському, проходження технічних перевірок, та урочистий старт.


Перший день змагань стартував у Києві й фінішував в Овручі (Житомирська обл.), наступні локації проходили в радіусі 100 км від Овруча. 


 


Як розповів «Телеграфу» Кирило Радіонов, він разом з Віталієм Куруп (штурман) виступили в класі ТР-1 серійні позашляхові легкові автомобілі з колісною формулою 4х4 і можливістю установки 1 лебідки, і гуми не більш 33 дюймів.


Кожен день була видача контрольних точок о 6.00, о 7.00 старт та 20.00 фініш. Загальний пробіг за 4 дні склав 1280 км по бездоріжжю. 


  


- Автомобіль у нас Suzuki Vitara, між собою й учасники змагань нас знають як вжик! Маленький, верткий, швидкий! За весь етап взяли 68 контрольних точок. За GPS координатами потрібно доїхати до локації, а потім починається найцікавіше до точки починається спецділянка зазвичай протяжністю метром 30 - спускатися на лебідці в кар'єр, доїхати по тропям болотним, по торф'яниках, піднятися на лебедя метрів 15 до точки. Організатори придумують спецділянки так, щоб ми застрягли там на 30 хв, а то і більше, і тут вже грає роль підготовленість автомобіля для таких умов, - поділився з «Телеграфом» Кирило Радіонов.



Екіпаж Кирила Радіонова та Віталія Курупи завоювали «бронзову» нагороду. Другий екіпаж Володимир Криворучко та Роман Кіншаков (штурман) в класі ТР-3 «Хижак» в просто народі називають - котлета, посіли 4 місце. 


- Гонка проходила по місцях не займаних людиною, озера, болота, занедбані кар'єри. Місцевих жителів майже немає, в безпосередній близькості знаходиться зона відчуження Чорнобиля. Наїлися чорниці, лісової малини, на всьому шляху зустрічалися, звірі, чорні лисиці, косулі, борсуки. Дуже багато вуликів на деревах для диких бджіл, - поділився Кирило Радіонов.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
4 липня 2019 21:36

Удачи!!!


3 0
0
5 липня 2019 08:36

Ух ты, и девчонки там. Молодцы!!!

 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх