«Трибуни заводять й ти намагаєшся виграти», - дзюдоїст Георгій Зантарая про підтримку маленьких кременчужан на Європейських іграх

1.07.2019, 08:31 Переглядів: 2 878

  

Разом з кременужанами унікальну можливість побачити це свято спорту змогли дзюдоїсти з Києва та Одеси

Юні дзюдоїсти з Кременчука отримали унікальну можливість побачити на власні очі ІІ Європейські ігри, які відбулися у білоруському Мінську. Кременчуцький тренер з дзюдо Віталій Середа («Кремень дзюдо») розповів «Телеграфу», що батьки разом з дітьми мали можливість вболівати за наших спортсменів й взяти участь у майстер-класі від зірок дзюдо. Понад 70 дітей з 4 груп, а це три міста: Кременчук, Київ та Одеса, взяли участь в Judo family fan camp.


Сімейний фан-табір включав проживання з харчуванням на заміській базі, щоденне відвідування змагань та екскурсії до пам'ятних місць столиці Білорусі. Крім того, юні спортсмени разом з батьками мали змогу пізнати секрети майстерності на майстер-класах відомих дзюдоїстів, відвідати уроки японської творчості: малювання Сумі-Е, го (японські шахи) та оригамі.


 


Наші юні спортсмени на трибунах створювали потужну підтримку, яку відчували українські дзюдоїсти. Так Георгій Зантарая поділився, що саме вболівальники завели його на успіх.


- У першій зустрічі був розібраний. Коли трибуни заводять – ти намагаєшся виграти. – поділився чемпіон Європейських ігор Георгій Зантарая з Віталієм Середою.


Віталій розповів, що на трансляції видно, як маленькі кременчужани Іван Лоїк та Олександр Шульженко тримають стяг України й палко вболівають за Георгія Зантарая.



Після перемог Дар’я Білодід та Георгій Зантарая підходили до трибун та фотографувалися з дітками, роздавали автографи та дякували за підтримку. Чемпіони неодноразово висловлювали слова вдячності юним фанатам за їх неймовірну підтримку.


 


Діти з батьками за час перебування у Білорусі встигли прогулятися центром Мінська, але найбільше кременчужанам подобалися самі змагання. Наші маленькі чемпіони вболівали й за спортсменів з інших країн, боролися з талісманом змагань лисеням Лесик та набиралися сил для тренувань.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх