Жан Беленюк, який представляє Кременчук, став чемпіоном Європейських ігор

30.06.2019, 15:26 Переглядів: 6 905

 

Український боєць греко-римського стилю виграв золото 

Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк, який виступає у ваговій категорії до 87 кг став чемпіоном ІІ Європейських ігор. Спортсмен є представником Полтавщини й отримує стипендію Кременчуцької міської ради. 


У фіналі 28-річний киянин здобув впевнену перемогу над представником Азербайджану Ісламом Аббасовим (3:1) і завоював золото.


Жан Беленюк стартував з 1/8 фіналу, де переміг вірменина Максима Манукяна. У чвертьфіналі наш спортсмен переміг поляка Аркадіуша Кулинича, а у півфіналі - Радзхіка Кулієва з Білорусі.


Чемпіон ІІ Європейських ігор з греко-римської боротьби Жан Беленюк після свого тріумфу висловив щирі слова вдячності всій країні за підтримку, яка допомогла йому здобути цю перемогу.


Й переможний гопак від Жана:


- Дякую всім українцям, які мене підтримували і бажали перемоги. ІІ Європейські ігри - це дуже важливий старт для мене. Я віддався на всі 100 % й дуже радий, що маю медаль найвищого ґатунку, - процитував Жана НОК України. - Два попередні візити до Білорусі для мене закінчувались поразками, а зараз мені вдалося поставити жирну гарну крапку в кінці Європейських ігор. Вітаю всю Україну, всіх вболівальників і всіх, хто причетний до цього дійства - до прекрасних виступів української збірної.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх