Ярослава Ялисоветська завоювала «срібло» юнацького чемпіонату України з легкої атлетики

29.06.2019, 11:11 Переглядів: 2 153

  

Вітаємо вихованицю КДЮСШ №2

Кременчужанки Ярослава Ялисоветська та Анастасія Гасенко, вихованки КДЮСШ №2, у складі збірної України взяли участь в Чемпіонаті України серед юнаків. Змагання проходили у Кропивницькому з 17 до 20 червня. 


Ярослава Ялисоветська під керівництвом тренера Олени Шипової виборола «срібло» у бігу на 400 м з бар’єрами. Ярослава фінішувала другою з часом 1:02,96 хв. Чемпіонкою на цій дистанції стала молдаванка Яна Гараєва (час 1:01,57), третє місце у представниці Туреччини Бюшри Алтінбаш (час 1:03,18 хв).


- Чемпіонат України серед юнаків у Кропивницькому виявився справжніми міжнародними змаганнями, де проходив відбір юнаків на міжнародний матч, Балканський чемпіонат та Олімпійський фестиваль серед юнаків. Всі спортсмени були максимально підготовлені, йшла запекла боротьба у кожному виді змагань. Фінал забігу на 400 с/б, куди пробилася наша Ярослава приніс їй срібну нагороду! Ярослава обійшла спортсменку з Туреччини, але поступилася представниці з Молдови. За висновками виступів Ярослава потрапила до складу національної збірної та зараз вирушає на міжнародний матч серед юнаків та готується на Олімпійський фестиваль. Вітаємо та бажаємо перемоги світового рівня! А тренерці Олені Шиповій висловлюємо подяку, за виховання чемпіонки! - йдеться у повідомленні на сторінці КДЮСШ №2.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх