Генерал Смешко обманул Нину Дашко – его «Сила и честь» таки выдвинула по Кременчугу Перепелятника

27.06.2019, 17:02 Переглядів: 7 118 Коментарів: 7

 

Вот так политики разбивают надежды доверчивых избирателей

Партия «Сила и честь» Игоря Смешко выдвинула кандидатом по 146-му Кременчугскому округу Сергея Перепелятника – руководителя Кременчугской коммунальной телерадиокомпании. Он официально зарегистрирован ЦИК кандидатом от партии.


 


Это означает, что лидер партии «Сила и честь» Игорь Смешко обманул кременчужанку Нину Дашко, написав ей, что Перепелятника нет в списках кандидатов от партии.


Дашко – кременчугская активистка, правозащитница. На президентских выборах весной 2019-го она была доверенным лицом кандидата Смешко. Также она создала в Кременчуге партячейку и возглавила её.


 



Когда появилась официальная информация о том, что кандидатом по 146-му Кременчугскому округу от партии на парламентских выборах пойдет Сергей Перепелятник, Дашко публично выступила против.


По её версии, Перепелятник с высокой степенью вероятности является техническим кандидатом от нардепа Шаповалова. Свою версию Дашко объясняет тем, что Перепелятник служит кременчугской команде власти и получает от них зарплату. Он руководит коммунальной телерадиокомпанией, которая регулярно создает и транслирует исключительно хвалебные материалы о деятельности нардепа Шаповалова.


Дашко разместила гневный пост в Фейсбуке, дала комментарии кременчугским журналистам, в том числе и «Телеграфу», пыталась дозвониться лидеру партии Игорю Смешко (он трубку не брал), а потом стала писать ему в Фейсбуке.


Она спрашивала Смешко, как партия могла выдвинуть своим кандидатом Перепелятника? Смешко написал, что Перепелятника нет в списках.


 



И кременчугская правозащитница Дашко в это поверила. Она несколько раз звонила в «ТелеграфЪ» и убеждала нас, что Смешко во всем разобрался и сказал, что Перепелятника нет в списках кандидатов. Нина Борисовна Дашко говорила, что иначе и быть не может, иначе «все её идеалы и надежды рухнут».


Перепелятник, со своей стороны, дал интервью «Телеграфу» и подтвердил, что он – член партии «Сила и честь» и её официальный кандидат по 146-му округу.


Дашко просила нас написать, что в партии из-за предвыборной спешки произошла ошибка, ведь Игорь Смешко не может говорить неправду.  «ТелеграфЪ» предложил Дашко дождаться официальной регистрации кандидатов в ЦИК.


Скриншоты переписки Смешко и Дашко мы сохранили. Вы их видели. С нашей точки зрения, они дают основания говорить, что генерал-полковник Смешко обманул кременчугскую активисту Нину Дашко, написав ей, что Перепелятника в списках партийных кандидатов нет.


Дашко сообщила «Телеграфу», что её идеалы и надежды таки рухнули. Она готовит заявление о выходе из партии «Сила и честь».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

294
27 червня 2019 17:13

Партія Смішка такої втрати не переживе і, можливо, навіть  саморозпуститься. 

 

Від яких тільки партій Ніна Дашко не намагалась балотуватись, і у всіх їх дуже розчаровувалась та грюкала дверима з розчаруванням та нищівною критикою цих партій)

 

Або щось не так з пані Ніною Дашко, або з нею все гаразд, але чомусь вони змушує сама себе обирати для балотування лише такі партії, які в найкоротші терміни її розчаровують grin


7 25
0
27 червня 2019 18:42

Пане Ульянов ваш коментар  - цинічна і необгрунтована помста  за те, що моє звернення № 290 від 21.03.2016 року

до Голови Вищої кваліфікаційної коміссії суддів України та голови Вищої дисциплінарної палати.... були враховані і ви не зайняв посаду  прокурора  міста! 

Не перестаю дивуватись вашій підлості! Навіщо ви зводите  на мене наклеп, вводите в оману кременчужан? 

Я НІКОЛИ не була членом партій , крім "Сила і Честь"!!!

 

В 2015 році я вперше в житті балатувалась в обласну раду  від Рідного міста, як активіст! Згоду балатуватись  дала ТОМУ , що  програма Р.М. відповідала моїм поглядам, партія гарантувала допомогу у боротьбі  проти  будівництва Біланівського ГЗК!!!

Але коли  Р.М. не  виконало передвиборчу програму я мовчки відійшла.Я не була  членом партії, отже не несла політичну відповідальність за їхні подальші дії. 


17 3
0
27 червня 2019 19:39

смешко - это развод для бабусек и дедов, которые услышали звон да не знают где он. Какая там у него честь. Хомяк обыкновенный.


27 3
294
27 червня 2019 23:46

Цитата: Ніна Дашко
ваш коментар  - цинічна і необгрунтована помста 

Мій коментар - то моя особиста думка щодо вас та ваших політичних амбіцій. 

 

Можете про мене що в ООН написати авторський навіт, у вас це непогано виходить.

 

Наш Кременчук, як бачу, багатий на талантів такого роду, що полюбляють на когось тишком нишком чорнушку написати, а коли про таких "письменників" висловлюють свою думку публічно, то їм якось некомфортно стає.

 

Дивина та й годі.

 

Хай вам щастить, шановна пані "письменниця" та відомий правозахисник  bowtie


5 23
0
28 червня 2019 00:29

ulyanov[quote=ulyanov]

Мій коментар - то моя особиста думка щодо вас та ваших політичних амбіцій. Можете про мене що в ООН написати авторський навіт, у вас це непогано виходить і т.д.....

 

Я не маю ЖОДНИХ політичних амбіцій!

Але за  державу  і Кременчук (окупований вами і ко) дуже вболіваю і хочу справедливості !!! 

ТОМУ в міру своїх сил, захищаю місто/країну  від  НЕНАЖЕРЛИВИХ рішал, схожих на вас і "ко"! Вам не соромно користуючись депутатством  отримувати мінімум по 300тис.грн з місц. казни за  буцім то надані юрид. "послуги" членом вашої  родини комунальним підприємствам?

 


15 4
294
28 червня 2019 03:25

Цитата: Ніна Дашко
отримувати мінімум по 300тис.грн з місц. казни

та чого дрібнити? Пишіть вже по 3 мільйони ))

Цитата: Ніна Дашко
за  буцім то надані юрид. "послуги"

Ці "буцімто надані" послуги призвели до фактичних надходжень на рахунки комунальних підприємств ( тобто у нашу з вами власінсть) внаслідок виграних судових справ та стягнення по ним з боржників, в тому числі і одного всім відомого монополіста, близько 20 мільйонів гривень.

 

Кількома мільйонами обчислюються також суми захищених лише в судовому порядку грошових коштів.

 

Вам би ще трохи розумітись в тому, про що ви намагаєтесь так легко судити...

 

 


2 16
604
28 червня 2019 06:40

Цитата: ulyanov
Вам би ще трохи розумітись в тому, про що ви намагаєтесь так легко судити...

Люди можуть не знати тонкощів дерибану бюджетних коштів,позаяк вони цим не займаються.Але люди судять по тому,що вони бачать в нашому місті.А міська влада,яку ви ,нешановний пане,обслуговуєте ,і допомагаєте їм "законно" красти,це робить вже відкрито.Всі ви розраховуєте знову проскочити до корита через  фальсифікацію з виборами і ,таким чином,уникнути відповідальності.

Ала дзвінок вже продзвенів,готуйтесь або на лижі,або в камеру.



А партія смішка -це все надута гордоном кулька,яка от-от лусне.

Єдина на цих виборах достойна уваги політсила,не замарана олігархами і іншими крадіями-це Голос Святослава Вакарчука.

Слава Україні!


15 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх