Синоптики обіцяють: на вихідних спека у Кременчуці спаде

27.06.2019, 13:03 Переглядів: 2 870

 

Але разом з тим підуть дощі

На цьому тижні кременчужан чекають аж три вихідні дні — святкуватимемо День Конституції України. Аби дізнатися, яка погода пануватиме у святковий вікенд у Кременчуці, ми звернулися до погодних порталів. Усі вони обіцяють значне зниження температури, а також велику вірогідність дощів з грозами.


 


За даними Sinoptik, температура повітря на вихідні складе від +18°С до +23°С. Але досить прохолодними стануть ранки у суботу та неділю, 29 та 30 червня, температура повітря упаде до +13-14°С. Щодо опадів, дощі з грозами неодноразово можливі у п'ятницю, 28 червня, — спочатку вночі, у перші години п'ятниці, а потім ввечері, після 18.00. Протягом суботи та неділі за прогнозом буде лише мінлива хмарність, але без опадів.


 


Gismeteo попереджає: у п'ятницю та суботу, 28 та 29 червня, майже цілий день литимуть дощі. Тож на прогулянку краще взяти із собою парасольку. І лише у неділю очікується хмарний день, але без опадів. Показники температури повітря коливатимуться від +16°С до +23°С. А найпрохолодніше буде зранку у неділю, 30 червня, ранкова температура повітря знизиться до +14°С.


 

А от Ventusky прогнозує дощі у другій половині дня у п'ятницю, 28 червня, близько 18.00 та у неділю, 30 червня, близько 15.00. Крім того, після обіду у п'ятницю погодний портал попереджає про сильні пориви вітру — до 61 км/год. У суботу, 29 червня, небо увесь день буде затягнуте хмарами, сонячних годин практично не передбачається, проте без опадів. Стовпчики термометрів показуватимуть від +16°С до +23°С, а у неділю, 30 червня, у ранкові години температура знизиться до +13°С.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх