У Кременчуці стане на два сквери більше

21.06.2019, 13:10 Переглядів: 4 012 Коментарів: 2

І на дві зони озеленення менше

Справа в тому, що одразу двом зонам озеленення у Кременчуці нададуть статус «сквер». Таке рішення прийняли у мерії на засіданні з питань найменування об'єктів міського підпорядкування, увічнення пам'яті видатних діячів і подій, встановлення пам'ятних знаків у Кременчуці.


Перша зона озеленення знаходиться на проспекті Лесі Українки, 80 (від вул. Керченської до вул. Героїв Крут). А так як вона розташовується поблизу поліклініки №4, депутат міської ради Костянтин Терещенко вніс пропозицію, що поряд з медичним закладом доцільно буде назвати майбутній сквер «Сквер Життя». Зараз там уже є дитячий майданчик, укладається плитка, а скоро з'явиться й спортивний майданчик. Не усім членам комісії сподобалася нова назва, але більшість проголосувала «за».


І друга зона озеленення — по вулиці Керченській, 3А з сучасним дитячим майданчиком та місцем для спортивних занять. Назвати її «Сквер «Козацький» запропонував голова комісії та депутат Гриценко Юрій Васильович. Він прокоментував:


- Якщо ви ввечері підете туди та подивитеся, то серце радіє, як кажуть. Адже діти на скейтах, роликах, малих велосипедах кружляють парком, і це дозволяє побачити його функціональну значимість. Там підростають справжні козаки!

 
Також Юрій Гриценко зачитав більше 23 назв-пропозицій для цього скверу, серед яких: Кленовий, Відпочинок, Європейський, Романтичний, Простір, Родинний, Вербовий, Казковий, Затишний, Гідності, Щасливий, Сонячний та інші. Але все ж поблизу нього стикуються вулиці Козацька і Керченська, а тому присутні зупинилися на назві «Сквер «Козацький».


Так як комісія підтримала обидва ці рішення, тепер у Кременчуці дві зелені зони офіційно стануть скверами.

Теги: сквер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
21 червня 2019 15:38

Очередная кормушка заинтересованых


4 0
157
21 червня 2019 16:13

Интересная задумка: если вдоль пешеходной дороги поставить несколько лавок (заменить на новые) и впихнуть детскую горку то можно назвать это сквером?


8 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх