Бывший «свободовец» Красовский идет на выборы по Кременчугу самовыдвиженцем

13.06.2019, 18:01 Переглядів: 3 842 Коментарів: 5

 

Говорит, разочаровался в партиях – «10 лет дурили, хватит»

Константин Красовский, ранее возглавлявший кременчугскую парторганизацию «Свободы», будет баллотироваться по Кременчугскому 146-му одномандатному округу. Идет самовыдвиженцем. Из «Свободы» он вышел полтора года назад, членом новой партии пока не стал. Хотя на президентских выборах публично поддерживал Петра Порошенко.


«ТелеграфЪ» задал будущему кандидату несколько вопросов. Нас интересовало, с какой политической силой он связан и где взял деньги (41,2 тыс. грн.) на предвыборный взнос?


 

После инаугурации Зеленского Красовский разместил на своей странице в Фейсбук коротенькое видео с тегами «комікпрезидент». Сегодня мы его на странице не нашли, как и видео с красивыми рыбками из тех мест, где в мае отдыхал будущий кандидат.


– Пане Костянтине, ви дійсно братимете участь у парламентських виборах?
– Так, сподіваюсь, що так. Я живу у Кременчуці і братиму участь у виборах по 146-му Кременчуцькому округу, дружина мене в інші округи не відпустить.


– Від якої політичної сили йтимете на вибори? Які пропозиції отримали?
– Я йтиму на вибори самовисуванцем і виключно заради інтересів громади. З політичними силами не пов’язаний. Кілька політичних сил робили мені пропозиції, я їх не називатиму, бо вони потім шукали інших кандидатів. Навіть познаходили. Я не хочу пов’язувати себе з конкретною політичною силою, бо для кандидатів від політичної сили є такі не дуже зручні тенденції – якщо вони йдуть від політичної сили, то мають підкорятися політичній дисципліні, а деякі партійні рішення йдуть всупереч інтересів громади.


– Тобто своє майбутнє ви більше зі «Свободою» не пов’язуєте?
– Ні, не пов’язую. Відтоді, як вийшов, все. Я не хочу зараз обговорювати деталі того виходу, але з партіями все – 10 років мене дурили, досить!


– На президентських виборах ви активно підтримували чинного на той час президента Порошенка та його партію БПП. Від них пропозицій на парламентські вибори не отримували?
– Ні. І, по-перше, я підтримував не політичну силу, а курс в НАТО та ЄС, для мене це – пріоритет!


– Ключове питання – де взяли 41 тисячу на передвиборчу заставу?
– Я гроші заробив. У мене були гроші, я працював, до початку 2018-го був бенефіціаром, директором заводу з уставним капіталом 1,5 мільйони, потім я його передав іншим людям, та гроші маю.


– І ви готові витрачати власні кошти на похід у владу? Заради чого: політична кар’єра? Заробіток? Чи ви готові витрачати власні гроші заради примарного народного щастя?
– Я йду до Ради займатися законотворчістю, йду з напрацьованими законопроектами.


– Кого з кременчуцьких кандидатів вважаєте своїм найсильнішим суперником?
– Байдужість! Людську байдужість! Якщо люди насправді хочуть щось змінити, вони прочитають мою програму. Вона чималенька, але її варто прочитати. Якщо ж людям байдуже, кого вони приведуть до Верховної Ради, вони нічого не читатимуть і просто проголосують за популярні бренди.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

118
13 червня 2019 18:49

Нужно было поинтересоваться у этого непримиримого борца за счастье кременчугской громады: зачем видео про комика-президента удалил? Снова в чем-то разочаровался?
Видно что - это настоящий политик, хозяин своего слова (хочет - дает, хочет - забирает назад)!


20 0
0
13 червня 2019 19:57

какой глупый 10 лет дурили

 


16 0
81
13 червня 2019 23:00

 Гнать*** *** с города...

 

 


25 3
0
14 червня 2019 06:35

Красовский перекрасился.


7 0
735
14 червня 2019 08:59

Цитата: Татиана

Красовский перекрасился.

Согласен, видел его позавчера утром возле штаба "Робимо Кременчук краще"


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх