У Кременчуці невідомі пограбували АТОвця з дівчиною (доповнено)

10.06.2019, 15:32 Переглядів: 4 965 Коментарів: 7

На Раківці особи забрали гаманці з документами та посвідчення учасника бойових дій

Невідомі пограбували АТОвця з дівчиною, які відпочивали на лавці в районі Раківки. Сергій розповів «Телеграфу», що вчора, 9 червня, близько 1.00 з дівчиною відпочивали в районі Вагонобудівного заводу. Кременчужани вирішили присісти на лавку, поруч підсіла шумна компанія.


- Поруч підсіла п'яна компанія, вони кричали та матюкалися. Попрохав їх трохи тихіше, адже вже пізня година. Вони «в штики» сприйняли це й накинулися з матюками на нас натовпом, осіб було десь 15. Поки відбивалися сумки залишилися на лавці, - розповів Сергій.


Коли хлопець з дівчиною озирнулися, то речей на лавці вже не було. Зникла сумка Сергія де було посвідчення учасника бойових дій та водійське посвідчення. У дівчини в сумці знаходилися телефон, ліки та гаманець з документами.


Пара звернулася до цілодобового кіоску, щоб викликати правоохоронців й чекали поки прибуде підкріплення патрульної поліції.


- Компанія сиділа у дворі, залишилася лише частина тих хто нас бив, - додав Сергій.


Чоловік зауважив, що з дівчиною впізнали усіх, проте поліціянти затримали лише одного - найбільш буйного. Інших відпустили, адже при них не знайшли речей потерпілих.


У прес-службі поліції нам повідомили, що подія сталася близько о пів на першу годину ночі на вул. Генерала Манагарова, 1. Невідомі особи заволоділи сумкою з документами та посвідченням учасника бойових дій та особистими речами. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж поєднаний з насильством).


Сергій Високий зараз відновлює документи та банківські картки, проте найважчим буде відновлення посвідчення учасника бойових дій. Тому боєць звертається до кременчужан з проханням, у разі знаходження документів повідомити у поліцію або в редакцію «Телеграфу».


Доповнено 


До редакції звернулася кременчужанка Лариса, яка знайшла сумку Сергія. Невідомі закинули речі хлопця високо на дерево. Жінка підібрала ключі, банківські картки та водійське посвідчення. 


Речі дівчини та посвідчення учасника бойових дій Сергія Високого й досі не знайшли. Боєць звертається до кременчужан з проханням, у разі знаходження документів повідомити у поліцію або в редакцію «Телеграфу».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

0
10 червня 2019 15:39

Очередной пример импотенции полиции


46 2
0
10 червня 2019 15:50

Простите, но:
"близько 1.00 з дівчиною відпочивали в районі Вагонобудівного заводу...
- Поруч підсіла п'яна компанія, вони кричали та матюкалися. Попрохав їх трохи тихіше, адже вже пізня година. Вони «в штики» сприйняли це й накинулися з матюками на нас натовпом, осіб було десь 15. Поки відбивалися сумки залишилися на лавці"
Это катит на премию Дарвина?


38 8
938
10 червня 2019 16:01

Чув розмову психолога і експерта по самозахисту в одній з передач коє якого каналу. Так от - він категорично радив уникати конфлікту. Якщо мізки є, то має спрацьовувати інстинкт самозбереження. У бухаря цей інстинкт притупляється, тому йому "море по коліна". Тому встрявши в конфлікт АТОвець сам допустив залишення без нагляду сумку.

В цій же передачі роповідали пр поліціянта, який відпочивав в генделику після роботи, завязався конфлікт, він поліз розтягувати і получив ляща. Втратив свідомість, очухався, пішов додому. Знайшли його біля будинку під забором без ознаків життя. Ще був сюжет що мужик стояв чекав піцу в супермаркеті, прийшов інший штріх, почались тьорки, і той другий з одного удару вирубив першого, який через пару днів віддав Богу душу. Тому зважайте на це коли відчуваєте себе хоробрим, а ще краще в цей час налажуйте контакт вдома, починаючи з чашки чаю


22 5
1 088
10 червня 2019 16:27

Мдааа, увы, настоло время, до темноты лучше гулять, а потом домой к телевизору сериалы смотреть.

Те люди которые алкоголем балуются, их сразу на подвиги тянет, крышу сносит.

 

P.S.

Не ну я понимаю, что тот Боец из АТО, он прошёл огонь, воду и медные трубы, но тут не та ситуация была, что-бы делать замечания 15-ти крепким мужикам, лучше было-бы уступить и тихонько уйти без всяких замечаний.

Как-то так.


20 3
0
10 червня 2019 16:31

...Раковка - Час ночи....Дальше можно и не читать...


27 1
194
10 червня 2019 17:55

Цитата: ekobilske

...Раковка - Час ночи....Дальше можно и не читать...

Можно и нужно на молодежном и в центре тоже самое происходит Когда полиция через каждые 5ть минут ездила было намного тише



Цитата: Pak

Простите, но:
"близько 1.00 з дівчиною відпочивали в районі Вагонобудівного заводу...
- Поруч підсіла п'яна компанія, вони кричали та матюкалися. Попрохав їх трохи тихіше, адже вже пізня година. Вони «в штики» сприйняли це й накинулися з матюками на нас натовпом, осіб було десь 15. Поки відбивалися сумки залишилися на лавці"
Это катит на премию Дарвина?

Парень не засцал угомонить алкошей в отличии от местных жителей под окнами которых посоянно орут Они даже жалобу не напишут шоб гендель закрыли


13 7
209
10 червня 2019 18:11

хооршо что живы остались


19 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх