Жеваго та ще двоє бізнесменів Полтавщини потрапили до топ-100 найбагатших

7.06.2019, 17:33 Переглядів: 3 736

 

Рейтинг опублікував журнал «Фокус»

До  найбагатших людей України за 2018 рік потрапили троє бізнесменів з Полтавщини: Костянтин Жеваго, Андрій Веревський та Олександр Кузьмінський. Рейтинг топ-100 українських багатіїв опублікував журнал «Фокус».

 

Четверте місце у цьому списку посів олігарх та власник «Полтавського ГЗК» Костянтин Жеваго. Проти 2017 року він піднявся на одну позицію. Його статок – 1 млрд 726 млн доларів.


 

На восьмому місці Андрій Веревський, власник компанії «Кернел Групп». Проти минулого року його позиція в рейтингу опустилася на одну сходинку. Статок складає понад 1 млрд доларів.

 

Уперше до рейтингу потрапив власник підприємства «Глобино» – мільйонер Олександр Кузьмінський, він  на вісімдесят дев’ятому місці у рейтингу. Його статок становить 69 мільйонів доларів.

 

Як зазначають автори рейтингу, при розрахунках враховувалися основні бізнес-активи, що належать підприємцям: виробничі та торговельні компанії, банки, об’єкти комерційної нерухомості. Також враховувалися гроші, отримані від продажу бізнесу за останні вісім років.

 

Перше місце у рейтингу посів Рінат Ахметов зі своїми 8,04 млрд доларів, а екс-президент України Петро Порошенко зайняв у цьому рейтингу 12 позицію зі статками в 850 млн доларів. Діючий президент Володимир Зеленський у список не потрапив.

 

Також автори рейтингу склали портрет середньостатистичного українського мультимільйонера – йому 54 роки і він володіє в середньому 409 млн доларів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх