Під Кременчуком стрілятимуть: розпочались навчальні збори бригади тероборони

3.06.2019, 17:34 Переглядів: 5 735

 

Навчання проходять по всій Полтавщині

Сьогодні, третього червня, на Полтавщині розпочалися навчальні збори бригади територіальної оборони. Навчання проходять в районах формування підрозділів і триватимуть 7 днів.


На плацу Кременчуцького об’єднаного міського військового комісаріату відбулося урочисте шикування перед навчальними зборами резервістів з військовою частиною А7311.


 


Згідно з планом підготовки, протягом тижня, з 3 до 9 червня, заплановане проведення навчального збору для комплектування підрозділів тероборони. Також залучать резервістів оперативного резерву першої і другої черги та військовозобов’язаних мобілізаційного резерву. Під час зборів резервісти покращать свою фахову військову майстерність та індивідуальні знання, адже ці збори є можливістю підготуватись до професійного захисту своєї батьківщини у разі виникнення військової загрози на території Полтавської області.


 


Секретар Кременчуцької міськради Юрій Гриценко зауважив, що навчання - відповідальне завдання для наших резервістів.


- Сподіваюсь, що підсумком цих навчань будуть вивчені обов'язки, й у разі зможете зробити все, щоб забезпечити територіальну оборону напрямку, який визначений в документах. Це відповідальне завдання. Думаю, що ви всі відповідально поставитися до задачі, яка стоїть перед оперативним командуванням. Якщо у нас буде такий відповідальний резервний склад, то у Кременчуці можна спати спокійно, й знати, що у відповідальний момент виконають завдання, - сказав Юрій Гриценко.


 


Представник Кременчуцької районної адміністрації, полковник запасу Олександр Мазур, додав, що на сьогодні призивають лише офіцерів запасу.


- На сьогодні відбуваються практичний призов резервістів оперативного резерву для батальйонів територіальної оборони в області. Це стосується боротьби з диверсійно-розвідувальними групами ворога, охорона й оборона найбільш важливих об'єктів, які знаходяться в зоні відповідальності батальйону.


 


Резервіст майор Дудура додав:

- Кременчук - наш дім, Дніпро - наша колиска, і ті хто сюди прийшов зі своєю псевдодемократією - непрошені гості. Вони залишаються непрошеними гостями, яких треба виганяти звідси. Багато з нас пройшли службу в Збройних силах України й після звільнення в запас залишаються вірними присязі.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх