Собаки з притулку приміряють костюми: «Кубок Хатіко» уже завтра! Буде цікаво

31.05.2019, 16:31 Переглядів: 3 229 Коментарів: 1

 

Безпорідні комунальні собаки з притулку «Спецсервіс-Кременчук» знову здивують кременчужан образами відомих кіногероїв. Яких? Інтрига зберігається, приходьте — побачите!

Вихованці притулку для тварин КП «Спецсервіс-Кременчук» чепуряться до балу: уже завтра, 1 червня, о 13.00 біля літньої сцени парку «Придніпровський» — костюмований парад тварин «Кубок Хатіко».


Як розповіла заступник директора КП «Спецсервіс-Кременчук» Марина Кожушко, цього року собаки з притулку перевтіляться на героїв відомого кінофільму. Костюми, як завжди, шиє модельєр Валентина Коваль. Якого саме — це поки що інтрига, приходьте завтра, і дізнаєтесь! Ми зазирнули «за куліси» дійства у притулку — побачили, що це точно, буде щось романтичне і, ймовірно, середньовічне. Бо вдягають тваринок у оксамит та шовк. 


На парад готуються і заслужені поліцейські собаки, які вміють шукати наркотики та злочинців. Представлять свої виступи й собаки Нацгвардії.


Організатори запевняють: ніхто не залишиться без призів за участь у параді. Головний приз - Кубок Хатіко-2019, отримає той домашній улюбленець, за якого глядачі віддадуть найбільше голосів: під час параду треба буде придбати наліпки-сердечка, зібрані ж кошти підуть на благодійність — для потреб бездомних собак з притулку КП «Спецсервіс-Кременчук».


Буде й фотозона — вашого улюбленця зможе побачити все місто на сайті «Телеграфа». До того ж, на переможця нашого спеціального фотоконкурсу чекає приз — сувенір, грамота та сертифікат на 500 гривень від зоомагазину «Мадагаскар».




Під час параду на користь комунальних собак організують збір коштів: медикам «Спецсервісу» вкрай необхідний мікроскоп. Частину коштів зібрали у минулому році, влада обіцяла додати решту — але й досі ця обіцянка не виконана. Тож надія на вас, дорогі кременчужани.


Під час параду (теж уже традиційно) проходитиме акція «Знайди собі друга». Кожен бажаючий зможе взяти собі собаку з притулку, і навіть отримати заохочувальний приз, каже Геннадій Тертичний, організатор параду. Але важливо, щоб новий господар дотримувався умов догляду за твариною - нове місце проживання свого вихованця перевірять працівники «Спецсервісу».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
31 травня 2019 17:44

Завтра +33 обещают на улице! Ну зачем так издеваться над бедолагами?!


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх