Звернення проти «синього шторму» кременчуцькі депутати розглянуть на сесії

28.05.2019, 16:03 Переглядів: 2 895 Коментарів: 4

Підготовлене звернення до Верховної Ради та МВС про заходи запобігання незаконній рекламі наркотиків та продажу їх через інтернет

На чергову сесію Кременчуцької міської ради, яка запланована на 26 червня, підготовлений проект звернення до Верховної Ради та Міністерства внутрішніх справ. Місцева влада занепокоєна рекламою наркотиків, яка періодично з'являється у вигляді написів на фасадах будинків. Розповсюджувачі вказують канали зв'язку через інтернет, за допомогою яких легко придбати наркотичні та психотропні речовини.


На минулій сесії міськради це питання у запиті порушив депутат Валентин Курченко-Гай. На виконання запиту мер доручив юридичному управлінню розробити звернення до вищих державних органів влади.



У зверненні пропонується:

  • МВС - посилити роботу спецпідрозділів боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин, зокрема й передбачити блокування електронних ресурсів, які пропагують продаж наркотиків. Створити додаткові підрозділи поліції в містах обласного та районного значення для боротьби з обігом наркотиків;
  • Верховній Раді - розробити зміни до законодавства, передбачивши кримінальну відповідальність власників інтернет-месенджерів, за допомогою яких рекламуються наркотики.


Зауважимо, що звернення складене диким канцеляритом з численними словесними нагромадженнями (вище — наші спроби «перекладу» з чиновницької на людську мову). Навіть назва «Звернення депутатів Кременчуцької міської ради до Верховної Ради України, Міністерства внутрішніх справ України щодо вирішення питання незаконного розповсюдження наркотичних речовин» одразу не дає чіткого уявлення, що хотіли сказати автори: чи заборонити наркотики? Чи, навпаки, «вирішити питання» з їх розповсюдженням? Проект рішення готувало юридичне управління виконкому міськради.


Завантажити його в повному обсязі можна за посиланням нижче.


rshennya-pro-zvernennya-deputatv-schodo-zapobgannyu-nezakonnogo-rozpovsyudzh-narkotikv-vipravlene.doc [36 Kb] (cкачиваний: 10)  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

767
28 травня 2019 16:28

Это *** предлагает блочить ресурсы под видом борьбы с наркотой. Не боротся с барыгами, а блочить. То же самое в РФ под видом защиты от педофилов и наркоты блочать всё неугодное гнилой власти.



Во, уже депутаты и минусить начинают, а так же рабы, которые только за запреты.


11 5
0
28 травня 2019 16:49

Интересно, есть ли такой вид распространения этой отравы в Европе, и как там с этим борются?


5 0
767
28 травня 2019 18:02

Там борятся с причиной, а не следствием. А причина у нас одна: Крышевание барыг мусорами. Которые потом и отмазывают барыг. Или вы наивно думаете что пилиция не в курсе кто где и что продает?



А конкретно данный фрукт идет по следам РФ. И предлагает запретить мессенджеры и сайты. И всё это для "вашей безопастности". Его бы кстати не помешало проверить на взаимодействие с спецслужбами РФ.


8 0
68
28 травня 2019 22:39

Цитата: VladimirS

Интересно, есть ли такой вид распространения этой отравы в Европе, и как там с этим борются?

В передовых странах по уровню жизни создают все условия, чтобы людям было чем заняться вместо наркотиков: спорт, активный одтых, куда секций для детей и подростков, походы, детские лагеря, мероприятия и т.п.

Если есть спрос, то продавец всегда найдется.


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх