66 АТОвців з Кременчука навчатимуться на водіїв

28.05.2019, 09:32 Переглядів: 2 210 Коментарів: 1

Навчання за рахунок бюджетних коштів 

Кременчуку цьогоріч на професійну адаптацію учасників АТО з державного бюджету виділено  близько 100 тис. грн. Про це повідомили на засіданні міської робочої групи з вирішення питань щодо здійснення заходів із професійної адаптації учасників антитерористичної операції, осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та постраждалих учасників Революції Гідності.


На сьогодні до департаменту надійшло 66 заяв від учасників АТО, які бажають пройти професійну адаптацію та оволодіти спеціальністю водіїв транспортних засобів різних категорій. По всім зверненням на засіданні прийняли рішення направити заявників на навчання, а саме, водійські курси.


Нагадаємо, навчання проходитиме у рамках державної програми щодо здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників АТО. Список учасників АТО на участь у цій програмі формується  в департаменті соціального захисту населення та питань АТО виконкому міської ради. Варто відмітити, що на навчання учасники АТО направляються за встановленою чергою по мірі надходження їх заяв.

Минулого року подібна програма щодо професійної адаптації кременчуцьких учасників АТО успішно реалізована. Зокрема, на її реалізацію з державного бюджету  було виділено понад 101 тис. грн.  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
28 травня 2019 16:22

То землю им под гаражи , то квартиры , то проезд бесплатно , теперь права на шару , а дальше что машины , дачи,  яхты , самолёты ? Как ЗП медикам платить так кредит берём, а тут права ребятам надо конешно нате вам 100 000 это ж жизненная необходимость как это они и без прав ?

 


7 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх