Бокс вирішили не виключати з програми Олімпіади, але лише за однієї умови

27.05.2019, 11:33 Переглядів: 2 205

 

Бокс входить у програму Олімпійських ігор з 1904 року. Починаючи з ОІ-2006, у змаганнях дозволено брати участь не лише спортсменам-любителям, а й професіоналам

Міжнародний олімпійський комітет не став виключати бокс з програми Олімпіади в Токіо, але з важливою умовою. Як повідомляє сайт Міжнародного олімпійського комітету, виконком Міжнародного олімпійського комітету (МОК) рекомендував не виключати бокс з програми Олімпійських ігор-2020, які пройдуть у Токіо. При цьому Міжнародна асоціація боксу (AIBA) буде позбавлена офіційного визнання у зв'язку з фінансовими проблемами, а також проблемами в управлінні організацією і суддівстві.


У AIBA відберуть право на організацію олімпійського турніру, включаючи кваліфікаційні турніри. АІВА буде займатися спеціально створена робоча група на чолі з членом МОК Морінаре Ватанабе.


- Це рішення прийнято на користь спортсменів. Ми хочемо, щоб вони могли здійснити свою мрію і взяти участь в Олімпіаді в Токіо, - зазначив президент МОК Томас Бах.


Відповідне рішення ще має бути офіційно затверджене в ході сесії МОК у червні 2019 року. Зазначимо, що бокс входить у програму Олімпійських ігор з 1904 року. Починаючи з ОІ-2006 у змаганнях дозволено брати участь не тільки спортсменам-любителям, а й професіоналам.

Теги: бокс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх