На Кременчук суне Аксель: циклон принесе похолодання та дощі з грозами

21.05.2019, 15:05 Переглядів: 5 495

 

На цьому тижні у Кременчуці дощитиме

Синоптики повідомляють, що на Кременчук насувається циклон Аксель, він принесе похолодання та дощі з грозами. Тож, кременчужани, готуйте парасольки!


  

За даними Sinoptik, сьогодні, 21 травня, у Кременчуці буде хмарний день, проте без опадів. А вже з середи, 22 травня, протягом усього тижня чекаємо на грозові дощі та зливи, а от сонячних годин синоптики майже не передбачають. Температурні показники коливатимуться від +15°С до +24°С. Найпрохолодніше буде у середу, 22 травня, максимальна температура удень не перевищить +19°С.

 

 

Gismeteo обіцяє, що у Кременчуці на цьому тижні не буде жодного дня без грозових дощів, починаючи з вівторка, 21 травня. Стовпчики термометрів показуватимуть від +15°С до +23°С. Середа стане найпрохолоднішим днем серед інших — максимально повітря прогріється до +19°С.

 

 

За прогнозами Ventusky, сьогоднішній день, 21 травня, пройде без опадів, але з сильними поривами вітру. Усі інші дні принесуть дощі та грози. І лише у неділю, 26 травня, на кременчужан чекає переважно сонячний день, проте з прохолодним ранком — ранкова температура може скласти +13°С. Температура повітря протягом тижня сягатиме від +15°С до +25°С.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх