Кременчужанка Світлана Коваль - срібна призерка чемпіонату Європи з городків

14.05.2019, 14:15 Переглядів: 3 259

 

Спортсменка під керівництвом заслуженого тренера Миколи Севрюка виступила на чемпіонаті в Білорусі

У білоруському місті Молодєчно з 26 квітня по 1 травня відбулися особисті змагання чемпіонату Європи з городкового спорту. Як розповів «Телеграфу» заслужений тренер України з городкового спорту Микола Севрюк, змагались спортсмени з Білорусі, України, Росії, Німеччини, Естонії, Ізраїлю, Молдови та Фінляндії. У змаганнях взяли участь 40 чоловіків та 32 жінки.


 


Успішно виступила на змаганнях кременчужанка - кандидат технічних наук кафедри інформаційно-управляючих систем факультету електроніки та комп'ютерної інженерії КрНУ, майстер спорту України Світлана Коваль.


Світлана Коваль зуміла вибороти друге місце у змаганнях з городкового триборства (класичні, європейські та фінські городки) і це при тому, що вона виборола таку ж кількість городків як і переможниця Ніна Єлісєєва з Росії (місто Москва), але поступилася за додатковими показниками.


 


У змаганнях з європейських городків Світлана посіла третє місце взявши реванш у Ніни Єлісєєвої. Ще одна представниця України Альона Дрешель з Києва посіла друге місце, програвши фінал москвичці Жанні Акримовій.


 


Паралельно з чемпіонатом Європи проводились командні змагання 24 відкритого турніру пам'яті жертв аварії на Чорнобильській АЕС в яких взяли участь 8 жіночих та 12 чоловічих команд.


Команда України в складі майстрів спорту з Кременчука Альони Захарової, Світлани Коваль та киянки Альони Дрешель у впертій боротьбі поступилися збірній команді Білорусі, яка посіла перше місце, вигравши у москвичок з Росії. Наші українські спортсменки у грі за третє місце перемогли команду зі Санкт-Петербурга.


 


Бажаємо нових успіхів Світлані Коваль, Альоні Захаровій, Світлані Весеніній та Наталії Ляшенко, які під керівництвом заслуженого тренера України, доцента кафедри «Здоров'я людини та фізичного виховання» КрНУ Миколи Петровича Севрюка готуються до наступних змагань - чемпіонату України, який відбудеться з 28 червня до 2 липня у Кременчуці.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Микола Севрюк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх