5 золотих та одну срібну нагороду завоювали кременчуцькі титани

14.05.2019, 12:24 Переглядів: 2 696

 

Володимир Самарцев, Сергій Ерофеєв, Віктор Усік та Богдан Большаков пройшли відбір та потрапили до збірної команди Полтавської області для участі у Чемпіонаті України з класичного жиму лежачи

11 травня у Полтаві відбувся чемпіонат Полтавської області з класичного жиму лежачи. У змаганнях взяли участь понад 50 спортсменів з різних куточків області.


Головною метою змагань була популяризація пауерліфтингу серед молоді, підтримка його у Полтавській області та відбір до збірної команди Полтавської області для участі у Чемпіонаті України з класичного жиму лежачи.


Кременчук представляла команда СК «Титан», а саме Володимир Самарцев, Богдан Большаков, Сергій Ерофеєв, Андрій Чирва, які тренуються під керівництвом віце-президента СК «Титан» Владислава Крамаренка та Віктор Усік, який тренується під керівництвом Володимира Самарцева.


 


У ході змагань Сергій Ерофеєв у ваговій категорії 105 кг серед ветеранів виборов перше місце, Андрій Чирва в.к. 74 кг серед юнаків здобув золоту нагороду. Богдан Большаков здобув золото першості у в.к. 83 кг серед юніорів.


Віктор Усік у дебютних для себе змаганнях став першим у в.к. 93 кг серед ветеранів. Володимир Самарцев у в.к. 83 кг здобув золоту нагороду серед ветеранів та срібну нагороду серед чоловіків. Також Володимир встановив новий рекорд області у жимі лежачи серед ветеранів з результатом 155 кг.


Загалом у переможний кошик нагород СК «Титан» приніс 5 золотих медалей та 1 срібну.


За підсумком дня Володимир Самарцев, Сергій Ерофеєв, Віктор Усік та Богдан Большаков пройшли відбір та потрапили до збірної команди Полтавської області для участі у Чемпіонаті України з класичного жиму лежачи, який пройде 21-24 липня у Мукачево.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Титан"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх