Кременчужанин Сергій Кривонос отримав звання генерал-майора

12.05.2019, 08:16 Переглядів: 5 416

 

Сергій Кривонос зараз займає посаду заступника секретаря РНБО

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони кременчужанин Сергій Кривонос став генерал-майором. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав волонтер Костянтин Холодов.


Вітаю Сергія Кривоноса з присвоєнням звання генерал-майора!!! Справжній солдат, справжній офіцер і справжній генерал!», - сповістив волонтер.


Інформації на сайті Президента України про призначення ще немає, проте є інформація, що Сергія Кривоноса призначили головою міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави. Рішення прийнято згідно з указом Президента №201/2019 «Про міжвідомчу робочу групу з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави». 


- Призначити Кривоноса Сергія Григоровича - заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України - головою міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави. - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що Сергій Кривонос у березні 2019 року став заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони замість скандального Гладковського. Також кременчужанин був кандидатом на пост Президента України, однак у березні зняв свою кандидатуру.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх