«Кремінь» декласував «корабелів»: кременчужани повертаються з трьома очками

10.05.2019, 18:27 Переглядів: 3 256

 

Кременчужани везуть додому з Миколаєва перемогу

Сьогодні, 10 травня, футболісти «Кременя» на виїзді у Миколаєві перемогли місцевий «Миколаїв-2». Підопічні Ігоря Столовицького на класі обіграли «Миколаїв-2» з рахунком - 4:0. У другому таймі дублем відзначилися нападник «Кременя» Роман Локтіонов та півзахисник Максим Авер'янов.


«Миколаїв-2» - «Кремінь» - 0:4 (0:0)

Голи: Локтіонов 52, 69, Авер'янов 72, 89

«Миколаїв-2»: Крюков, Барський, Вітенко (Кучеренко, 87), Зайков (Солдатов, 57), Кірєєв (Бардадим, 72), Ляшевський, Порох, Сахацький, Студенко (Задера, 60), Толгаренко, Швець (Максименко, 87). Запасні: Восконян, Мінін, Жемчужний. Головний тренер:

«Кремінь»: Котляров, Маліновський (Бичков, 74), Серденюк, Ченбай, Вовкодав, Масалов, Астахов, Сидоренко (Степанчук, 79), Мурашов (Авер'янов, 53), Козлов (Локтіонов, 46), Черній (Глущук, 87). Запасні: Олійник, Задерецький. Головний тренер: Ігор Столовицький

Арбітр: Пєсоцький Я.С., асистенти: Преснухін О.С., Попков В.О., 4-й арбітр: Єрємєєв Є.О. Спостерігач арбітражу: Тендера В.В.


 


Як повідомляє прес-сужба МФК "Миколаїв", у першому таймі гра не порадувала вболівальників великою кількістю небезпечних моментів. Кремінь не поспішав виходити в атаку, а ось дубль Миколаєва порадував бажанням і самовіддачею в ряді епізодів. Дуже здорово виглядали фланги, де проявляли активність Вітенко та Зайков, намагався у верховій боротьбі Студенков, а в захисті добре взаємодіяли Барський і Порох. З моментів можна відзначити лише дальні удари. Їх було не так багато, але деякі з них змусили розім'ятися голкіперів - останній рубіж потривожили постріли Астахова, Сидоренко і Вітенко.


Після перерви футбол став набагато яскравіше. У хід знову пішли дальні удари - Маліновський (двічі) і Кірєєв спробували щастя пострілами здалеку, але в голи вони не перетворилися. Далі миколаївці перехопили ініціативу і створили ряд моментів біля воріт Котлярова. Удари Ляшевського і все того ж Кірєєва парирував кіпер гостей, а після кивка головою Пороха м'яч з «стрічки» вибили захисники Кременя.


Фактично, гру «зробили» помилки Ляшевського і Толгаренко. Захисник не розрахував відскок м'яча від газону, пропустив його під ногою, а знаходить ззаду Локтіонов розстріляв ворота Крюкова - 0:1. Далі осічку допустив капітан МФК-2, що втратив м'яч під пресингом опонентів. Локтіонов знову був точний - 0:2. Під кінець зустрічі дублем вибухнув Авер'янов - як же вгадав наставник Кременя Ігор Столовицький з замінами! А ось у дубля Миколаєва в атаці явно не клеїлося ... Кремінь спокійно засушив гру і довів зустріч до розгромної перемоги.


Автор другого дублю Максим Авер'янов після матчу прокоментував "Телеграфу" гру з "Миколаєвом-2":

- Гра була не проста, знали, що суперник буде налаштовуватися на нас, слава богу що виграли гру і рухаємося до своєї мети. Щодо голів: перший гол забив у порожні ворота, Толя Масалов обігравав захисника і м'яч відлетів до мене, де я з метрів 7 добив м'яч у ворота. Другий гол аналогічний, втекли в атаку, Костя Черній так само обігравав захисника, але він виткнув м'яч і мені залишалося повз всіх пробити, пробив і забив, - розповів Максим Авер'янов.


Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький одразу після гри розповів «Телеграфу» про хід гри, травмованих гравців та настрой команди з головним переслідувачем - криворізьким «Гірником», з яким кременчужани зіграють наступну гру.


«Костя Черній прийняв м’яч на груди й скинув на Авер’янова, який з 5 метрів вразив ворота»


- Перший тайм закінчили з нульовим рахунком – нервозна була гра. Особливих моментів для взяття воріт ні в нас і у суперника не було. У другому таймі зробив заміну: Локтіонова випустив замість Козлова. Рома за 10 хвилин після заміни забив перший гол. Він вдало замкнув передачу з флангу, захисник суперника помилився, а Роман забив м’яч у дальній кут воріт. Згодом провели швидку атаку й Костянтин Черній віддав поперек передачу на Романа Локтіонова й він в один дотик пробив у нижній кут воріт. Ще два м’ячі забив Макс Авер’янов, який вийшов на заміну замість Жені Мурашова. Спершу Максим спрацював на добиванні, а четвертий гол забили після флангової передачі - Костя Черній прийняв м’яч на груди й скинув на Авер’янова, який з 5 метрів вразив ворота.


«Після забитого м’яча з’явилася впевненість»


- Моментами грали непогано, створювали моменти й хороші моменти. У першому таймі мав шанс Сидоренко, але він неправильно розпорядився м’ячем – пробив по воротах, але невдало, воротар м’яч відбив. А другому таймі після забитого м’яча з’явилася впевненість й грали з явною перевагою.


Про налаштування на гру з важким принциповим суперником криворізьким «Гірником» та травмованих гравців


- Будемо грати як завжди. Щодо результату не знаю, подивимося. Суперник непростий та й гра на виїзді, тому подумаємо як проти них спрацювати. Вивчимо суперника й будемо будувати тактику безпосередньо під час підготування до гри.


Дай Бог, щоб Ентін відновився. У Діми розтягнення зв’язок гомілки. Саша Сафонов захворів, та й у Влада Піскуна проблеми зі спиною. Тому є втрати у нашій команді. Сподіваюсь до наступної гри хтось зможе відновитися.


Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Кремінь" 24 16 6 2 40-13 54
2 "Гірник" 24 14 6 4 48-28 48
3 "Металург" 24 15 2 7 44-23 47
4 "Мир" 24 13 3 8 38-25 42
5 "Кристал" 24 13 1 10 37-28 40
6 "Таврія Сімферополь" 24 5 11 8 26-30 26
7 "Енергія" 24 7 5 12 23-29 26
8 "Реал Фарма" 24 5 7 12 21-40 22
9 "Миколаїв-2" 24 5 4 15 19-44 19
10 "Нікополь" 24 3 3 18 12-48 12


Результати 25 туру

«Миколаїв-2» - «Кремінь» - 0:4

«Таврія Сімферополь» - «Кристал» - 0:4

«Мир» - «Гірник» - 0:1

«Енергія» - «Реал Фарма» - 2:2

«Металург» - «Нікополь» - 6:0


Анонс 21 туру, 15 травня

«Кристал» - «Нікополь»

«Гірник» - «Кремінь»

«Металург» - «Реал Фарма»

«Мир» - «Енергія»

«Таврія Сімферополь» - «Миколаїв-2»


Наступну гру «Кремінь» також зіграє на виїзді. 15 травня кременчужани у Кривому Розі зіграють перенесений 21-й тур з «Гірником». А 19 травня вдома зіграє останню домашню гру в сезоні з «Енергією».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Миколаїв"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх