Що почитати зранку: відьма, Тіфані та аутсайдери

4.05.2019, 10:01 Переглядів: 2 139

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку весняних книжкових новинок 

  

 

Сергій Жадан «Господь симпатизує аутсайдерам»

Ім’я Сергія Жадана відоме не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Поет, прозаїк, есеїст, перекладач, лауреат міжнародних премій, автор роману, що став найкращою книгою десятиліття конкурсу «Книга року Бі-бі-сі», людина, яка об’єднує Схід і Захід.

Поезія Сергія Жадана давно стала своєрідною візитівкою сучасної української літератури. Ця книга – 10 поетичних збірок під однією обкладинкою – найповніше на сьогодні видання творів поета. Це вірші, від яких хочеться плакати, радіти, сміятися, а головне думати.

Грэм Джойс «Темная сестра»

Алекс – археолог. Его жена Мэгги – домохозяйка, мечтающая получить диплом психолога в местном университете. Их брак знавал лучшие времена, как и старый дом, в котором они живут. Однажды, разбирая викторианский камин, они находят в нем дневник давней хозяйки дома – гербалистки, целительницы и, возможно, ведьмы. Не в силах устоять перед магией дневника, Мэгги пускается в один рискованный эксперимент за другим – и невольно пробуждает свою Темную сестру. Тем временем Алекс делает на своих раскопках воистину поразительное открытие…

 
 

Енциклопедія

«Дивовижна Україна»

- це своєрідна «книжкова» мандрівка нашою країною. На сторінках цієї книги читач побачить гори, моря, ліси, дізнається, як живуть люди в різних куточках України і як ті куточки називаються. Де і що виробляють, вирощують і видобувають.

Трумен Капоте «Завтрак у Тиффани»

 Действие этой книги происходит в Нью-Йорке, и жанр ее можно охарактеризовать как социальную комедию. Где бы ни происходило действие – в таинственном мрачном доме в глуши или в шумном центре, - герои Капоте – это всегда тонко чувствующие, неустроенные люди, ищущие любовь и подлинные человеческие ценности.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх