Кременчужанам пояснили, як призначатимуть субсидію на наступний період, якщо є борг

4.05.2019, 11:03 Переглядів: 2 977

Важливо, щоб станом на травень не було простроченої понад місяць заборгованості за оплату комунальних послуг, тобто послуг, спожитих у березні

У травні починається призначення субсидій на неопалювальний період. У Мінстерстві соцполітики пояснили, як вона призначатиметься, якщо є борг за комунальні послуги.


Так, борги за квітневу комуналку не братимуться до уваги при перепризначенні субсидії у травні. Крім того, не враховуватиметься і заборгованість, що виникла у зв’язку з тим, що надавач послуги не уклав договору з «Ощадбанком» для перерахування сум житлових субсидій у грошовій безготівковій формі. Нагадаємо, у такий спосіб виплачувалася субсидія за поточний опалювальний період тим, хто оформив її у 2019 році.


Тим, у кого будуть борги (за період понад місяць на суму понад 340 гривень) після їх погашення або укладення договору реструктуризації потрібно буде звернутися із заявою та декларацією про доходи в управління соцзахисту. Тим, хто допустив заборгованість, субсидія призначатиметься у грошовій безготівковій формі (тобто надходитиме на персональній рахунок у банку, а банк перераховуватиме її надавачам послуг), При такій моделі монетизації забрати зекономлену субсидію можна наприкінці періоду, на який вона призначена.


Нагадаємо, із травня субсидії готівкою виплачуватимуться всім отримувачам, крім боржників.

Теги: долг борг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх