Вихованець кременчуцького баскетболу Анатолій Челован завоював срібло чемпіонату України

3.05.2019, 07:08 Переглядів: 2 615

 

Екс-гравець «Кременя» у складі столичного клубу здобув срібні нагороди

У фіналі баскетбольної Суперліги зіграли «Київ-Баскет» та южненський «Хімік». В складі столичних «бджіл» зіграв вихованець кременчуцького баскетболу та екс-гравець «Кременя» Анатолій Челован. Це перший сезон «Київ-Баскету» після відродження столичного клубу. 



У золотій серії до трьох перемог сильнішими виявилися баскетболісти «Хіміка». Після двох домашніх перемог з рахунком 88:70 та 92:87 (ОТ) «Хімік» виграв третій матч, який відбувся у Києві – 79:73. «Хімік» став триразовим чемпіоном України, а кременчужанин Анатолій Челован у складі «Київ-Баскет» став срібним призером Суперліги.


 


- Перш за все нам важко дався виїзд в Южне, а саме перші дві гри. Ми сподівалися, що заберемо хоча б одну перемогу з виїзних матчів. У матчі-відповіді в Палаці спорту вже виходили більш зібрано, і все було добре до другої половини матчу. Мабуть, від хвилювання або тому що вели по грі - ми розслабилися і дали їм можливість повернутися в гру. Всі були засмучені після гри, команда з боєм пройшла у фінал і ніхто не хотів програти фінал з рахунком 3: 0. Як на мене для команди, яка тільки увійшла в Суперлігу це результат непоганий і дає керівництву клубу не понижувати планку на наступний рік, - поділився з «Телеграфом» центровий «Київ-Баскет» Анатолій Челован.


Автор: Альона Душенко Джерело відео: Федерація баскетболу України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх