Перший пішов: 24 призовників з Кременчука призвали в армію

22.04.2019, 13:03 Переглядів: 3 049

 

Призов та відправка громадян України на строкову військову службу 1992–2001 років народження проводитиметься навесні з 1 квітня по 30 червня та восени з 1 жовтня до 31 грудня

Сьогодні зранку, 22 квітня, відбулася перша відправка кременчуцьких призовників на строкову військову службу. 24 призовників відправили з військкомату. 


- Вже за кілька місяців ви освоїте військові спеціальності та принесете користь державі. Сьогоднішні події на сході України викликають внутрішній позив до того, щоб навчитися військовій професії та захищати свою батьківщину. - звернувся до призовників секретар Кременчуцької міської ради Юрій Гриценко. - Ми перші хто має захистити свою родину, свою батьківщину.


Призовникам вручили подарунки - набори для гоління, а ось минулого року вручали блокнот з ручкою. За словами Юрія Гриценка цього разу вирішили трохи змінити подарунки, адже в телефоні можна все конспектувати, а чоловічі подарунки не завадять. 


Нагадаємо, що перше відправлення призовників планували на 9 квітня, проте майже на два тижні прийшлося переносити відправку юнаків до строкової служби.



У Кременчуці призов та відправка громадян України на строкову військову службу 1992–2001 років народження проводиться з 1 квітня до 30 червня та з 1 жовтня до 31 грудня. Медичний огляд призовників, які підлягають призову на строкову військову службу, проводитиметься з 1 березня по 30 червня та 1 вересня по 31 грудня. 



На строкову військову службу призиватимуть придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу в квітні - червні та у жовтні - грудні 2019 року.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Кременчуцький військкомат
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх