Три вилучення та нереалізований пенальті: «Кремінь» внічию зіграв з лідером

17.04.2019, 18:01 Переглядів: 3 728

 

Кременчуцькі футболісти зіграли першу гру на домашньому полі

Сьогодні, 17 квітня, футболісти “Кременя U-19” на своєму полі не змогли здолати лідера - “Петриківку” з Січеславської області. Матч завершився нульовою нічиєю.


Тиждень назад, 10 квітня, у Кропивницьку підопічні Володимира Прокопіненка зіграли внічию (1:1) з місцевим “Олімпіком”. Гол на рахунку Дмитра Кобези.


 


"Кремінь U-19" - "Петриківка" - 0:0

Голи: Черноус, 62 - нереалізований пенальті

Вилучення: Табала, 2 - Жарко, 84, Сорока, 85


Арбітр: Денис Федан (Олександрія), арбітри: Віталій Петров та Владислав Капшук (Кременчук). Спостерігач арбітражу: Валерій Коробко (Кременчук)


“Кремінь U-19”: Влад Закорський, Максим Васільєв, Віталій Черноус (К), Максим Гаврилець, Роман Ядришніков, Денис Сідор, Данііл Берун (Максим Кучеренко, 81), Іван Зорін (Тахір Каземіров 65), Марк Олійник, Володимир Табала, Дмитро Кобеза. Запасні: Данило Кравченко, Юрій Дуднік, Кирило Залов, Влад Молько, Ростислав Смірнов. Старший тренер: Володимир Прокопіненко, тренер Олександр Назаренко

“Петриківка”: Єгор Митченко, Дмитро Сорока, Віталій Біліченко, Олександр Рубцов, Влад Вискарка, Влад Смоляков (К), Нурлан Джафаров, Богдан Рудавський (Дмитро Жарко, 46), Микола Бойко (Олександр Полянченко, 79), Віталій Яковенко, Ернест Волошин. Запасні: Вадим Хомич, Олександр Омелян, Максим Тертишний, Дмитро Слюсар. Старший тренер: Андрій Гаврюшов, тренер Ігор Хоменко


 


Під проливним дощем молодіжна команда “Кременя” відкрила весняну частину чемпіонату в рідних стінах. Вже на початку гри “Кремінь” залишився в меншості - Володимир Табала отримав пряму червону картку за удар суперника ногою під час гри.


Другий тайм виявився не менш емоційним та багатим на “гірчичники” та вилучення. В середині другого тайму “Кремінь” у меншості отримав шанс відкрити рахунок, коли арбітр вказав на “точку” у ворота гостей. Капітан “Кременя” Віталій Черноус пробив у лівий нижній кут, проте не зміг переграти голкіпера “Петриківки”, який потягнув його удар. На 84 хвилині дві червоні отримують гравці “Петриківки”: Жарко за удар суперника, а Сорока - друге попередження. Тепер “Кремінь” виявився у більшості, але на жаль, до кінця матчу скористатися чисельною перевагою так і не зміг.


 


Після гри з лідером старший тренер «Кремінь U-19» Володимир Юрійович розповів, що команда непогано себе проявила з лідером 3 групи в чемпіонаті України у Першій лізі U-19.


- Гра вийшла бойовою. Я налаштовував хлопців на команду, яка зараз знаходиться на першому місці в чемпіонаті. Дуже вдячний їм за проявлений характер, що вони не поступилися в боротьбі та створили створили моменти, ще й за підсумком гри могли її виграти. Ц говорить про те, що в команди є характер. Трохи не вистачило майстерності на завершальній стадії та фізичної підготовки, але ми буде працювати над цим. Думаю, що вболівальникам, які дивилися гру було цікаво.


В зимове міжсезоння «Кремінь U-19» грав в чемпіонаті Кременчука, до команди доєдналися юні вихованці та голкіпер з «Динамо» Влад Закорський, який завлений за основну команду. В той же час команда втратила кількох провідних гравців, серед яких кращий бомбардир чемпіонату в 3-й групі Іван Куць.  


- Рад, що Ваня Куць потрапив у професійну команду, він приїжджав до Кременчука в складі «Нікополя». Ще двоє вихованців Прокопенко й Самек потрапили в команду майстрів. Владислав Самек грає за «Миколаїв-2», а Ілля Прокопенко тренується з «Дніпром-1». Шкода, що готуємо для інших команд. Основа «Кремінь U-19»  залишилася, ще й додалося кілька гравців 2002 року народження, серед яких нападник Максим Кучеренко, які грають на першість міста. Після завершення чемпіонату залучимо ще кількох гравців 2002 року народження. Я прихильник залучення в команду місцевих вихованців, а там дай Бог підготуємо кількох гравців для основної команди «Кремінь». – додав тренер.


Турнірна таблиця

Команда Ігор Пе Ні По Очки М`ячi
1 СК Дніпро Черкаси Черкаси 8 5 2 1 17 14-8
2 ФК Петриківка Петриківка 7 5 1 1 16 17-5
3 ФК Голкіпер Запоріжжя 8 4 1 3 13 14-11
4 МФК Кремінь Кременчук 8 3 3 2 12 14-12
5 ФК Маолдіс Дніпро 8 3 1 4 10 12-13
6 ДЮФК Олімпік Кропивницький 8 1 2 5 5 11-20
7 ФК Нікополь 7 1 0 6 3 7-20
8 Металург Кам'янське 0 0 0 0 0 0-0


Наступний матч "Кремінь" зіграє на виїзді 24 квітня проти "Нікополя", а 1 травня вдома прийме СК "Дніпро" (Черкаси), який стане останнім домашнім матчем у цьому сезоні.  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх