Футболісти «Кременя» пограли у футбол з учнями 2 школи

16.04.2019, 14:04 Переглядів: 2 405

  

Незабутні емоції залишилися як в школярів, так і в спортсменів

Футболісти «Кременя», 15 квітня, після ранкового тренування завітали до учнів школи №2. Дітлахи 1-4 класів із задоволенням взяли участь в спілкування та активному відпочинку разом із зірками кременчуцького футболу. Заступник директора Ольга Ухналь поділилася, що школа бере участь в всеукраїнському проекті Healthy schools, тому діти мають можливість всебічно розвиватися й дізнаватися нове в кулінарії, східних танцях, спорті...


 


Вадим Маньковський, заступник директора МФК «Кремінь», поділився, що керівництво школи №2 запросило футболістів у гості. Знайшовши час щільному графіку футболісти відгукнулися на пропозицію провести час з дітьми. Спілкування піде на користь як дітям, які отримають задоволення, так і футболістам, які отримують позитивний заряд дитячої енергії перед важким матчем з херсонським «Кристалом».


 


- Ми з радістю відгукнулись на запрошення. Футболісти одразу після тренування відклали всі свої справи й приїхали до вас. Про навчання необхідно думати, але не варто забувати про здоровий спосіб життя. Можливо не всі стануть професійними спортсменами, але він допоможе в житті. Бажаємо вам успіхів як в навчанні так і в спорті, - додав Вадим Маньковський.


П'ятеро футболістів залучили, як хлопців так і дівчат, до естафети та пограли у футбол. Дітей розділили між гравцями: Андрієм Олійником, Костянтином Чернієм, Сергієм Ченбаєм, Сергієм Вовкодавом та Владиславом Піскуном. Школярі з радістю бігли до футболістів та навіть обіймали гравців «Кременя». Незабутні емоції залишилися як в школярів, так і в спортсменів.


 


Діана поділилася з «Телеграфом», що один раз з мамою ходила на футбол, тоді гра завершилася нічиєю, але гра їй сподобалася. Хлопці розповіли, що не всі знають про ігри «Кременя», проте із задоволенням грають у футбол.


 


Кращий бомбардир «Кременя» Костянтин Черній розповів, що у футбол любив усе життя, а от на секцію футболу його привів тато коли Кості було 7 років.


- Дітям показали майстер-клас з гри у футбол. Додали емоцій дітям, може в когось прокинеться бажання піти до секції та займатися футболом, - зауважив Костянтин, який не вперше бере участь у подібних заходах. - Думаю треба частіше проводити подібні заходи, їздити по школах та заохочувати дітей займатися спортом. Хочемо, щоб діти замість того, щоб сидіти у дворах пиво пити - займалися спортом.


Після активного відпочинку школярам футбольний клуб «Кремінь» подарував м'ячі та різноманітні сувеніри.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх