«Кремінь» завершує сезон на мажорній ноті: перемога та поразка кременчужан

14.04.2019, 14:46 Переглядів: 3 074

  

Кременчужани завершили сезон й пішли у відпустку

13 та 14 квітня баскетболісти «Кременя» провели заключні ігри в цьому сезоні. «Слони» з СумДУ боролися на 13 та 14 місця в чемпіонаті Вищої ліги. Підопічні Євгена Федорова у напруженому матчі, програвши дві чверті з чотирьох, виграли перший двобій з рахунком – 84:78.

 

«Кремінь» - СумДУ – 84:78 (17:24, 28:20, 23:24, 16:10)

«Кремінь»: Рихлюк, Чигринов, Постіл, Ханча, Станішевський – Розенцвіт, Хаблаков, Лукінський. Головний тренер: Євген Федоров

СумДУ: Алтухов, Стародуб, Чесак, Кривич, Мочалов – Торба, Сагура. Головний тренер: Ярослав Ковальов


Другу гру «слони» програли з рахунком - 102:89. 


 


«СумДУ» - «Кремінь» 102:89 (17:19, 23:26, 22:14, 22:19, 18:11)

«СумДУ»: Алтухов, Стародуб, Чесак, Кривич, Мочалов - Торба. Головний тренер: Ярослав Ковальов

«Кремінь»: Рихлюк, Чигринов, Постіл, Ханча, Станішевський - Онокій, Розенцвіт, Хаблаков, Лукінський. Головний тренер: Євген Федоров


Оскільки перша гра закінчилася з перевагою кременчужан у 6 очок, а друга з тією ж різницю, але на користь Сум, то команди зіграли додаткові 5 хвилин. В заключній п’ятихвилинці влучнішими виявилась СумДУ. Таким чином СумДУ завоювали підсумкову 13 позицію, а баскетболісти «Кременя» - 14.



Після гри тренер «Кременя» Денис Єльцов розповів про матч з Сумами та планами на міжсезоння.


- Вітаю сумчан з перемогою, вони краще грали, мабуть, більше хотіли перемогти. Поразка повністю на моїй совісті, в якийсь момент ми втратили контроль гри і не змогли перебудуватися. Я не зміг підібрати необхідних слів, мотивувати хлопців. Програли – дуже шкода. Повернулися в овертайм зробивши необхідну різницю, але там не вистачило сил. Може це емоції захлиснули. Не змогли в останній грі сезону здобути перемогу для наших вболівальників, для нашого клубу.


Наставник «слонів» зауважив, що обидві команди напередодні втратили багато сил.


- Після вчорашньої гри обидві команди віддали багато сил й сьогодні було питання як команди відновляться. Було видно, що дві команди дуже важко входять у гру, особливо у першій половині. Багато не виходило, не було тих швидкостей, які були вчора. У нас згідно зі статистикою дуже багато браку: Суми зробили 10 втрат, а у Кременя – 24 втрати, це величезна кількість браку. Десь суперник агресивно грав у захисті й провокував на ці помилки. Тому маючи перевагу у третій чверті ми зробили ряд втрат й суперник цим скористався й повернув свою гру.


 


Щодо планів продовжити кар’єру в «Кременя» Денис Єльцов додав, що кременчуцька команда з традиціями та вболівальниками, які підтримують «Кремінь» у важкі моменти. 


- «Кремінь» команда з традиціями. Тут дує хороші вболівальники, де б ми не грали – вболівальники «Кременя» найкращі. Вони підтримують навіть у найважчі моменти, у нас м’яко кажучи були досить не вдалі ігри, але вболівальники вірили та підтримували команду. Завжди приємніше грати й віддавати свої сили, коли за тебе вболівають й так підтримують. Якщо в цілому підбити підсумки сезону, то на мій погляд команда знаходиться не на тому місці, якому повинна бути. Ми цього року повинні були вирішувати питання потрапляння у «фінал восьми». На жаль не вийшло. Виходячи з того, що ми боролися за 13-16 місце, то команда провела серію хороших ігор. Дуже шкода, що сьогодні не вийшло завершити сезон перемогою, але в цілому хлопці молодці. В нас команда сплав молодості та досвіду. На мою думку, команда перспективна й вона через ці ігри стане сильнішою.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Дмитро Бабець Джерело відео: Кременчуцьке Громадське Телебачення
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх