У вентиляцію багатоповерхівки на Першому Занасипі залітають голуби, які там і залишаються

12.04.2019, 13:13 Переглядів: 4 039 Коментарів: 1

  

Трупи птахів, а також тарганів, можна побачити у кожному під'їзді будинку

Житель будинку №7 по вулиці Велика Набережна Андрій розповів «Телеграфу», що проблема з голубами продовжується понад півроку. Як пояснив чоловік, птахи падають у вентиляцію та помирають там. Трупи птахів можна спостерігати у всіх 6 підїздах 5-поверхового будинку.


Ще одна мешканка багатоповерхівки Олена розказала, що у вентиляційну пастку також падають і гнізда, і яйця, і пташенята. Деяких голубів рятують: «щасливчиків», що вижили після падіння, випускають через підїзд.


Та голуби - не єдина проблема. Також мешканців «тероризують» таргани. Жителі будинку, з якими спілкувався «ТЪ», пов'язують появу комах з голубами. Кременчужани говорять, що таких тарганів називають каналізаційними і вони «живуть» на трупах.


Мешканці скаржилися у різноманітні служби щодо голуб'ячої та тарганячої проблем. Зокрема Андрій звертався до управляючої компанії «Місто для людей» щодо тарганів. За словами чоловіка, комах потруїли, проте вони з'явилися знову через кілька діб.


Також Андрій розповів, що один із жителів їх будинку скаржився в «Місто для людей» щодо голубів та пропонував встановити на отворах, через які птахи потрапляють у будинок, решітку. Та в компанії відповіли, що встановлення решітки не передбачене конструкцією багатоповерхівки.


Заступник директора ТОВ «Місто для людей» Володимир Кургаєв повідомив, що про проблему цього будинку знає. Та додав, що спільно з мешканцями намагатиметься її вирішити.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Євгенія Каблучка Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 031
12 квітня 2019 15:40

Проблема ведь для ЖКХ копеечная . У нас была аналогичная ситуация только кроме голубей и насекомых появились и крысы , которые непротив полакомиться голубиными яйами и птенцами (а как известно городские голуби несутся круглый год если позволяют условия гнездования). Просил , спорил с ЖЭКом потом психанул и сам поставил решетки (аматорские) из сетки , позашивал ОСБ листом возможные "летки" и проблема разрешилась , осталось только произвести дезинсекцию на чердаке и в подвале . Позже мы перешли на ОСББ.


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх