«Виганяв його зі спортзалу, а він просив ще підтягнутися», - тренер чемпіона Ізраїлю з греко-римської боротьби

4.04.2019, 09:16 Переглядів: 6 543

 

Як кременчуцькі тренери підготували конкурента на міжнародній арені

Естеноз Янкель, вихованець відділення греко-римської боротьби КДЮСШ «Авангард» у Кременчуці, став чемпіоном Ізраїлю. Янкель 22 березня завоював звання чемпіона Ізраїлю у ваговій категорії 85 кг+, про це «Телеграфу» повідомив тренер спортсмена Олег Шаповал.

На тренування до кременчуцьких тренерів Олега Шаповала та Андрія Зубенка 12-річного Естеноза Янкеля привів батько. Естеноз навчався в 11 ліцеї й посилено готувався до змагань, його навіть доводилося виганяти зі спортзалу льотного коледжу.


- Виганяв його зі спортзалу, а він казав: «Тренере, я ще раз підтягнуся й все». Він завжди тягнувся до тренувань, - згадує тренер з греко-римської боротьби Естеноза Янкель.


 


Естеноз своєю наполегливою працею неодноразово ставав переможцем та призером всеукраїнських змагань, отримував стипендію Кременчуцької міської ради, як один з кращих спортсменів міста. Також він входив у п'ятірку кращих спортсменів у своїй ваговій категорії. Перед самим чемпіонатом України, де він мав всі шанси стати чемпіоном, хлопець зламав руку. Ця травма підкосила спортсмена, проте не зламала його.


 


У 2016 році Естеноз Янкель разом з родиною переїхав до Ізраїлю, де вже у 2017 році став чемпіоном. Естеноз Янкель зараз служить в армії й захищає кольори Ізраїлю на міжнародній арені.


Ось так кременчуцькі тренери підготували собі конкурента на міжнародній арені.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх