Екс-капітан «Кременя» зворушливо попрощався з командою

1.04.2019, 08:09 Переглядів: 2 855 Коментарів: 2

 

Нападник кременчуцької команди Ігор Тимченко подякував за підтримку

Футболіст "Кременя" Ігор Тимченко покинув кременчуцьку команду, про це гравець повідомив "Телеграфу". Нападник "синьо-білих" подякував вболівальникам за підтримку й зворушливо попрощався з вболівальниками та клубом. 


- Хочу подякувати всім кременчуцьким вболівальникам, за ту підтримку, яку я відчував всі ці три роки в Кременчуці! Хочу побажати їм і футбольному клубу "Кремінь" удачі, і добитися тих високих цілей яких від них чекають! Мені дуже приємно було грати в цьому місті, - подякував за підтримку Ігор Тимченко.


Досвідчений нападник Ігор Тимченко встиг пограти в багатьох іменитих командах в Україні, серед яких "Металург" Донецьк, "Ворскла", "Чорноморець". Але, напевно, найкращий свій бомбардирський сезон він провів у складі кременчуцького "Кременя", з яким став другим бомбардиром чемпіонату, забивши 17 м’ячів у 25 матчах.



Перед початком цього сезону Ігор отримав травму, яка вибила футболіста на півроку. Нападник відновив тренування, але повернутися до обійми команди вже не зміг. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
1 квітня 2019 17:43

Алёна,хотелось-бы от Вас узнать,какие будут возможные последствия договорной игры-Кремень-Сумы,для ее участников и комментарии по этому поводу А.Недяка.Ну,если Вы не вкурсе,то посмотрите последний выпуск"Профутбола"на 2+2.


0 0
103
1 квітня 2019 22:49

Цитата: The best
Алёна,хотелось-бы от Вас узнать,какие будут возможные последствия договорной игры-Кремень-Сумы,для ее участников и комментарии по этому поводу А.Недяка.Ну,если Вы не вкурсе,то посмотрите последний выпуск"Профутбола"на 2+2.

 

Цей випуск якраз сьогодні переглянула. Наскільки мені відомо ряд гравців, які можливо мають відношення до цього, взимку 2017 року покинули команду. Зараз український футбол переживає етап намагання очищення від договірних матчів й важливо дізнатися як просувається покарання за злив ігор та яке відношення до футболістів, які понесли покарання й зараз повертаються у футбол. The best, дякую, що Ви тримаєте руку на пульсі:) 


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх