Що почитати зранку: історії, звичаї, мрії й кохання

30.03.2019, 09:40 Переглядів: 3 500

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку весняних книжкових новинок 

   

 

«Мить краси і небо серця»

Це збірка оповідань п’яти уже знайомих читачам українських авторів, де кожен по черзі опиняється у центрі уваги, в колі, сам-один – і показує, на що здатний. Діапазон можливостей – від майстра багаторічного літературного марафону, який не збавляє робочого темпу, тримає рівень письма та підохочує молодих своїм завзяттям – і до перспективного автора-початківця з досвідом учасника теперішньої війни, його ім’я читач якщо й не чув, то відтепер уже й не забуде.

Марк Леви «Где ты?»

Это красивая история любви. Роман о том, что каждый выбирает свой путь, и способна ли взаимная любовь удержать от поисков смысла жизни?

Филипп и Сьюзен могли стать идеальной парой, когда их детская дружба переросла в любовь, но неожиданно девушка бежит от семейного благополучия на край света. Что обретает она взамен? Куда уводят мечты и какова их цена?

  
  

Елізабет Страут «Мене звати Люсі Бартон»

Після нескладної операції лікарі не квапляться виписувати Люсі Бартон, адже її організм відмовляється видужувати. Причини  хвороби не відомі, однак саме через ці ускладнення до неї приїжджає мама, з якою героїня не спілкувалася впродовж багатьох років. Це історія людини, котра зазнала чимало лиха в дитинстві, та не зламалася.

«Усе найцікавіше про історію і звичаї України»

З цієї книжки ви дізнаєтеся багато цікавого про минуле нашої країни, про те, які народи тут мешкали, які давні спільноти та держави існували, які події відбувалися. Ви прочитаєте про звитягу і віроломство, подвиги і зради, винахідливість і випробування, поринете у світ дивовижних народних звичаїв і обрядів, доторкнетеся до скарбниці народної мудрості і захопитеся невимовною красою наших місцин.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх