Видалення зіграли злий жарт над «Кременчуком» - фінал пройде без кременчужан

27.03.2019, 20:53 Переглядів: 2 907

 

«Дніпро» здобуває четверту перемогу в серії та залишає підопічних Олександра Савицького за бортом фіналу

Сьогодні, 27 березня, хокейний клуб "Кременчук" вдома прийняв херсонський "Дніпро". Перед матчем рахунок в серії був 3:3, тому саме сьогодні вирішувалася доля другого учасника фіналу плей-офф Української хокейної ліги - Парі-Матч. Жодна з команд не мала право на помилку, адже на кону стояла путівка в вирішальний етап чемпіонату. На жаль, кременчужани програли з рахунком - 2:6. 


«Кременчук» – «Дніпро» 2:6 (1:1, 0:2, 1:3) 

Шайби: 0:1, Макарицький (Коваленко), 9:54; 1:1, Кисельов (Зайцев, Грицьких), 12:37; 1:2, Жвачкін (Золотухін), 22:18; 1:3, Жвачкін, 32:47; 1:4, Янішевський (Бондаренко), 45:11; 1:5, Дунаєв (Ромащенко, Бондаренко), 48:52; 2:5, Гриценко (Савченко, Ворона), 51:38; 2:6, Коваленко (Дунаєв), 56:34

Кременчук: Гордюшин (Бояршинов); Толстушко - Грицьких, Горлушко - Хрішпенц, Шпак - Бойових, Роганов - Варивода; Кисельов - Фурса - Зайцев, Тютченко (А) - Шиманський - Ворона, Савченко - Красильников - Чорний, Ефимочкин - Кривошапкин (А) - Гриценко (К).

Дніпро: Петров (Сурканов); Білоусов (А) - Шулешов, Пугачов - Матвієнко, Декало - Матусевич, Кругляков - Зик; Золотухін - Ромащенко (А) - Жвачкін (К), Янішевський - Дунаєв - Бондаренко, Коваленко - Сірченко - Макарицький, Тимченко - Брага - Целогородцев



Перший період зустрічі пройшов у впертій боротьбі, і вже на 9 хвилині Микита Макарицький вивів гостей вперед. Але через три хвилини форвард «Кременчука» Микола Кисельов встановив «статус-кво» на табло - 1:1. Про це повідомляє прес-служба УХЛ.


Друга 20-хвилинка розпочалася зі швидкого голу одного з лідерів «Дніпра» Андрія Жвачкіна, а вже через 10 хвилин той же Жвачкін оформив дубль і зробив перевагу гостей в рахунку більш явним - 3:1.


У третьому періоді «Кременчук» кинув всі сили вперед, але забили гості. Олексій Янішевський, а вже через три хвилини Іван Дунаєв, зробили рахунок зовсім розгромним - 5:1. Але «Кременчук» не здався і скоротив розрив - Тимур Гриценко дав надію глядачам, які яро підтримували свою команду.


Всі питання щодо переможця цього матчу і всього протистояння зняв Микита Коваленко, який забив останній «цвях» у ворота кременчужан.


 

Вболівальники "Дніпра", які створювали домашню атмосферу для херсонців на кременчуцькій льодовій арені "Айсберг"


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Сьогодні не зіграли наші лідери, від яких ми очікували гри і результату. Сьомі матчі так не грають - без характеру. Так, були моменти, але десь воротар суперника Олег Петров добре зіграв. Десь «руки опускалися», але не було пристрасті, найголовнішого - командного духу, може втомилися десь, через це програли.

Якщо подивитися на всю півфінальну серію, то в загальному грали непогано, гольових моментів багато створювали, але забивали мало.

Херсон сьогодні непогано зіграв. Вітаю «Дніпро» з перемогою та виходом у фінал.


6:2 - підсумок цього матчу і 4:3 в серії, на користь підопічних Дмитра Підгурського, які у своєму дебютному сезоні вийшли у фінал УХЛ, де 2 квітня в Дружківці зійдуться з донецьким «Донбасом». 


А «Кременчук», у свою чергу, стає бронзовим призером чемпіонату УХЛ - Парі-матч, з чим ми й вітаємо команду Олександра Савицького та бажаємо нових успіхів в наступному розіграші «регулярки».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх