Кандидат Кошулинський не спілкуватиметься з кременчужанами. Зустріч скасовано

21.03.2019, 17:43 Переглядів: 4 444 Коментарів: 4

 

Сьогоднішня зустріч кременчужан із кандидатом у президенти Русланом Кошулинським (“ВО “Свобода”) скасована.

Вона мала відбутися сьогодні, 21-го березня, о 18 годині у “Престиж-холі”.


Натомість контактні особи кандидата Кошулинського повідомили “Телеграфу”, що зустріч саме з Кошулинським не відбудеться. Причини скасування запланованого заходу не пояснили, зазначили, що “на жаль, так склалися обставини, що Руслан Володимирович мав терміново поїхати”.


За наявною інформацією, Кошулинський був сьогодні у Кременчуці, записував комерційне інтерв’ю.


З цією зустріччю у кременчуцьких прихильників “Свободи” вже зранку щось не склалося. У комерційному повідомленні про зустріч з кандидатом замовники вказали, що захід відбудеться у “Престиж-холі” на вулиці Соборній, 18/14.


 


Та вже зранку 21-го до редакції “Телеграфа” почали телефонувати кременчужани, аби з’ясувати, куди приходити на зустріч із кандидатом від “Свободи”? Адреса, зазначена в оголошенні, виявилась неіснуючою. Бо “Престиж-хол” дійсно є, втім розташований він біля міського залізничного вокзалу. А на Соборній 18/14 знаходиться “Індустріалбанк”.


“ТелеграфЪ» зранку телефонував власникам “Престиж-холу”, щоб дізнатися, де там відбудеться зустріч з кандидатом у президенти Кошулинським? Власники пояснили, що нічого не знають про таку зустріч, до них ніхто щодо оренди приміщення не звертався.


Зрештою зустріч з Кошулинським не відбудеться – ані у “Престиж-холі”, ані на Соборній 18/14.


До речі, у кандидата Кошулинського немає навіть довіреної особи у Кременчуці. Ці функції виконує полтавець Чабанівський. Наразі кременчуцька “Свобода” не має керманича. Колишній очільник міської парторганізації Костянтин Красовський вже її не очолює, наразі він робить селфі з кандидатом/президентом Петром Порошенком. А цей кандидат пов’язаний зовсім з іншою політичною силою – з БПП.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
22 березня 2019 07:06

Красовский конечно ещё тот.. Никогда не буду голосовать за "Свободу". Хотя в 2012 был за. После Кубива, Махницкого, ...., и, наконец, Красовского с его селфи.


13 0
78
22 березня 2019 07:41

 О так и верь такому кандидату.


11 0
77
22 березня 2019 10:29

Я голосовала за "Свободу". Разочарована очень.... Теперь никогда за них не проголосую. 


7 0
604
22 березня 2019 13:05

Галата,красовський опустили свободу нижче плінтусу.


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА-2019:

Кандидати

31 березня 2019 року відбудеться голосування на чергових виборах Президента України. Центральна виборча комісія зареєструвала рекордну кількість кандидатів – 44. Кожен з них вніс грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн, котра повернеться лише тому, хто переможе на виборах, чи вийде до другого туру.

Офіційні результати першого туру мають оголосити до 10 квітня. Якщо жоден з кандидатів не набере абсолютну більшість голосів громадян, які взяли участь у голосуванні (50% + 1 голос), буде оголошений другий тур, який відбудеться 21 квітня. Публікація його результатів – до 4 травня.

До 3 червня 2019 року новообраний президент має вступити у повноваження із складенням присяги на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх