«Кремінь» мінімально здолав «Гірник» - відзначився новачок Максим Авер'янов

17.03.2019, 16:29 Переглядів: 2 656

 

Кременчужани провели чергову контрольну гру в рамках підготовки до чемпіонату

Футболісти «Кременя» у Кривому Розі провели ще одну контрольну гру в рамках зимових зборів. Сьогодні, 17 березня, підопічні Ігоря Столовицького перемогли «Гірник» з рахунком – 1:0. Єдиний гол у другому таймі забив новачок «Кременя» Максим Авер’янов.  На 75 хвилині хтось з гравців «Кременя» головою пробив після навісу зліва, проте мяч влетів у перекладину, на добиванні був якраз Масим Авер’янов.


«Гірник» - «Кремінь» - 0:1 (0:0)

Гол: Максим Авер’янов, 75
«Гірник»: Дмитро Черниш - Віталій Фетісов, Володимир Заіменко, Андрій Голуб (к), новичок - Андрій Шмат, Тимур Погранічний (Гліб Попчук, 86), Ігор Яровий, новичок, Артем Сьомка (Віктор Сахнюк, 62) - Євгеній Кателін. Запасні: Сергій Мелашенко, Віталій Заєць, Євгеній Сантрапинських, Олександр Прялкін. Головний тренер: Геннадій Приходько

«Кремінь» (стартовий склад): Ярослав Котляров, Богдан Бичков, Дмитро Ентін, Сергій Ченбай (к), Сергій Вовкодав, Олександр Сафонов, Анатолій Масалов, Сергій Степанчук, новичок, новичок, Роман Локтіонов

На заміни виходили: Андрій Олійник, Назар Малиновський, Дмитро Задерецький, Віктор Серденюк, Владислав Піскун, Максим Авер’янов, Євгеній Мурашов, Артем Козлов, Константин Черній, Денис Сидор. Головний тренер: Ігор Столовицький



Перший тайм не був багатим на події, про це повідомляє прес-служба "Гірника". Багато боротьби, неточних передач, - мало ударів і небезпечних моментів.


Суперники пожвавилися ближче до перерви. Кателін за рахунок індивідуальних дій міг забивати, обігравши кількох опонентів і увірвавшись в штрафну справа. Але його удар в ближній кут парирував Котляров. Тут же своїм шансом відповіли гості. Степанчук небезпечно пробивав, Черниш парирував, а Локтіонов, несподівано для самого себе опинився на добиванні, не встиг підлаштуватися під м'яч.


 


На другий тайм "Кремінь" суттєво оновив склад, господарі ж обійшлися без замін. І тут свіжість вийшла на перший план при визначенні переможця гри.


До 75 хвилини команди обходилися без моментів, поки не залишили поза увагою Авер'янова. Той вдало зіграв на добиванні після удару Козлова з другого поверху в поперечину і забив, як з'ясувалося пізніше, переможний гол.


У кінцівці "Кремінь" був ближче до другого м'яча, ніж "гірники" до того, щоб відігратися. Черниш двічі рятував після виходів сам на сам. Остання можливість для взяття воріт була у Шмата, але його постріл з лінії штрафного прийшовся по горобцях.


 


Напередодні гри з «гірниками» «Кремінь U-19» та частина гравців основного «Кременя» зіграли з «Гірник-Спортом» з Горішніх Плавнів. За інформацією прес-служби «Гірник-Спорт», матч відбувся 16 березня на запасному полі «Юності» в Горішніх Плавнях. Матч завершився на користь «гірників» з рахунком – 7:0. 


Варто відзначити, що за матчем пильно слідкував наставник «Кременя» Ігор Столовицький. 


Сам матч проходив при сильному вітрі, а в кінцівці поєдинку пішов дощ. Цікаво, що шостий гол у ворота «Кременя» відправив наш вихованець – Денис Черниш. Денис перейшов до «Гірник-Спорту» з донецького «Олімпіка» (U-21). Від відправив м'яч у сітку воріт після удару головою. 



19 березня «Кремінь» у Горішніх Плавнях зіграє з «Гірник-Спортом». 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх