«Кременчук» відновлює паритет в серії з «Дніпром»

13.03.2019, 21:09 Переглядів: 2 394

 

"Кременчук" продовжив хорошу традицію - вигравати в овертаймах

Сьогодні, 13 березня, хокеїсти "Кременчука" провели другий матч в рамках півфналу серії плей-офф з херсонським "Дніпром". Підопічні Олександра Савицького внічию зіграли з "щуками" в основний час - 2:2. Вже в овертаймі більшість реалізував Владислав Грицьких. Таким чином рахунок в серії зрівнявся - 1:1. 


«Кременчук» - «Дніпро» 3:2 ОТ (0:0; 1:1; 1:1; 1:0)

Шайби: 0:1 Целогородцев (Черемнов, Матвієнко), 35:45. 1:1 Гриценко (Ворона - більш.), 38:28. 1:2 Дунаєв (Янішевський), 46:23. 2:2 Зайцев (Грицьких, Толстушко), 39:25. 3:2 Грицьких (Зайцев, Кисельов), 65:03

Кременчук: Бояршинов; Толстушко - Грицьких, Горлушко - Хришпенц, Шпак - Боєвих, Роганов - Варивода; Кисельов - Фурса - Зайцев, Тютченко (А) - Шиманський - Ворона, Савченко - Красильников - Чорний, Ефимочкин - Кривошапкин (А) - Гриценко (К)

Дніпро: Петров; Бєлоусов (А) - Шулешов, Пугачов - Матвієнко, Декало - Сірченко, Будько - Матусевич; Золотухин - Коваленко - Жвачкин (К), Бондаренко - Дунаєв - Янішевський, Черемнов - Ромащенко (А) - Макарицький, Тимченко - Целогородцев - Зик



17 кидків по воротах обох команд у першрому періоді не призвели до жодного голу.  У середині другого періоду рахунок в грі відкрив 17-річний Артем Целогородцев, але вже на 39 хвилині більшість реалізував Тимур Гриценко, зрівнявши рахунок.


У третьому періоді команди обмінялися закинутими шайбами: своїми шансами у чужих воріт скористалися Іван Дунаєв і Олексій Зайцев. Під кінець основного часу «Кременчук» і «Дніпро» намагалися зіграти якомога акуратніше, і гра перейшла в овертайм.


На 65 хвилині зустрічі Валентин Сірченко отримав видалення за умисний викид шайби, чим скористалися кременчужани - 

Владислав Грицьких "пробив" Олега Петрова, і приніс перемогу своїй команді. Трибуни проводжали хокеїстів за такий драматичний і цікавий матч скандуванням: «Молодці! Молодці!». 


 


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Така ж бойова гра, як і позавчора. Матч плей-офф - все від «ножа», де нам сьогодні більше пощастило. Хокей був, хто більше помилиться той і програє. Ми, напевно, трохи менше помилилися. Ми грали з повною самовіддачею, і повною відповідальністю за загальний результат півфіналу.

Дуже важливо в матчі була участь наших уболівальників, та й у всіх іграх. Дуже дякуємо їм за це. Думаю, що хлопці віддячили їм сьогодні.


Наступні матчі відбудуться в Херсоні - 16 та 18 березня.  

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх