Алкоголь розбрату: активістка Дашко звинуватила Малецького у переслідуванні, а мер лякає її поліцією

11.03.2019, 10:01 Переглядів: 4 501 Коментарів: 8

Назвати імена та справи Віталій Малецький пообіцяв, якщо Ніна Дашко організує «мітинг» проти заборони нічного продажу алкоголю

Між міським головою Віталієм Малецьким та активісткою Ніною Дашко на останньому засіданні виконкому трапилася словесна перепалка. Діалог почався через перевірку торгової точки ФОП Дашко. З фрагментами розмови пропонуємо ознайомитися нижче. 


Малецький: «Це в контексті заборони продажу алкоголю неповнолітнім?»

Дашко: «Ця перевірка була в контексті торгівлі акцизною групою товарів на 5 копійок дешевше, ніж постанова Кабінету Міністрів».



Малецький: «Ніна Борисівна, Ви продавали алкоголь неповнолітнім? Ваш продавець продавала алкоголь неповнолітнім?»

Дашко: «Ні».

Малецький: «Ваш продавець потім з магазину зник».

Дашко: «Віталій Олексійович, Ви знаєте подробиці перевірки? Чому Державна фіскальна служба України, чи виконує Ваш «фас» на перевірку ФОП Дашко, і з яких підстав і чому міський голова міста Кременчука знає деякі моменти перевірки?»

Малецький: «Знаєте, люди в місті дуже багато говорять, я з ними спілкуюся і вони розказують. Оце я чув від людей. В мене ж на руках документів немає».

Дашко: «А Ви чули, що через Ваше політичне переслідування ФОП Дашко вимушена була зупинити підприємницьку діяльність?»


Малецький: «Ніна Борисівна, давайте домовимося: під час наступної сесії ми будемо забороняти продаж алкоголю після 10. Якщо Ви прийдете на цю сесію і знову приведете організовану групу людей, то вибачте, я буду дуже нетолератним. Назву прізвища, назву справи і попрошу правоохоронців провести з вами роботу відразу».


Повну версію розмови можна прослухати у відео нижче (з 1:03:47)

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

0
11 березня 2019 12:40

Оксана начал  вас уважать,а у тут вижу теперь крутится возле вас это Дашко.даа окружили вы себя активиствистами! Позорище! Дашко оплати на даче за свет,аморальное чудовище которое считает остальных людей за скот и что ей все должны!А что ей етот Кременчуг,отправила своих деток в Германию как беженцев,их то алкоголем там не травят! Оксана а вам позор!окружите себя простыми людьми и будет вам счастье!


17 19
0
11 березня 2019 14:12

Цитата: barmaleykin1

Оксана начал  вас уважать,а у тут вижу теперь крутится возле вас это Дашко.даа окружили вы себя активиствистами! Позорище! Дашко оплати на даче за свет,аморальное чудовище которое считает остальных людей за скот и что ей все должны!А что ей етот Кременчуг,отправила своих деток в Германию как беженцев,их то алкоголем там не травят! Оксана а вам позор!окружите себя простыми людьми и будет вам счастье!



Присоединяйтесь, простой человек!
Или Вы только однобокие оценки в комментариях способны давать? (ведь на заседание исполкома пришло около 10 чел.)

Я приглашаю ВСЕХ, а приходят те, у кого есть возможность и кто считает нужным прийти (это не моё личное окружение, это активное окружение нашего города).

Касательно Дашко: для меня она - такая же кременчужанка, как и другие, оплачивающие тарифы, жители нашего города! 
И благодаря её участию в том числе у Вас всё ещё не вырос тариф (продажа алкоголя и Ваше личное отношение к Дашко - отдельная тема). 


19 16
1 457
11 березня 2019 14:51

Цитата: Піддубна Оксана
Присоединяйтесь, простой человек!
так а чем окончилась история с палаткой и заседанием 7-марта? Вы таки победили мэра? Или он сам себя победил, а палатка для тех 20-ти бабушек была и прессы?


9 13
0
11 березня 2019 15:45

[quote=Піддубна Оксана]

[quote=barmaleykin1]
Касательно Дашко: для меня она - такая же кременчужанка, как и другие, оплачивающие тарифы, жители нашего города! 
И благодаря её участию в том числе у Вас всё ещё не вырос тариф 

[/quote]

Оксана, поясніть будь-ласка, кому не підвищили тарифи? Я споживач монополіста ПАТ ПОЄ з 2 березня підвищення аж на 33%? До речі так званий мораторій був прийнятий раніше. Так кому я повинен дякувати? Щодо теплоенерго, тут ще питання підвищать тариф, поки зберуть аудит, бо на нього треба великі кошти з бюджету та багато часу і взагалі тут питання, а що дасть цей аудит (до речі я згодний з Гордєєвой що його повинні проводити не депутати, а фахівці)? результати аудиту гройсмана ми вже бажили. Щодо "однобоких оценок" як депутат, здається проєвропейських цінностей, повинні поважати іншу думку, бо на кожну критику чи конкретні питання чуєшь тільки звинувачення щодо членства до фіолетових.


7 5
1 457
11 березня 2019 16:14

Цитата: sharik
звинувачення щодо членства до фіолетових.
то така тактика "роботи"...


5 6
0
11 березня 2019 18:03

Цитата: sharik
Оксана, поясніть будь-ласка ...

На мои ответа не было
1. В общем я правильно понимаю, что решение о моратории - это просто "филькина грамота"? И вся эта история изначально нужна была лишь для очередной популистской истории, типа как и семейными врачами? Мол есть еще в депутатском корпусе, хоть и выросшие в этой коррумпированной системе, но в душе глубоко порядочные и честные депутаты. Так это они пока только депутаты. А представьте себе, как заживем, когда они станут мерами ...
2. Почему в принятом решении о моратории, предложенным Поддубной, не прописан механизм его реализции, в частности и финансирования.
3. Почему опять требуют проверить кем-то еще тарифы только Теплоенерго? А тарифы КВСЗ, Полтаваоблэнерго?
4. Почему теперь депутаты высказывают в устном виде мнения, кто должен проводить проверку?
5. И наконец когда и за чей счет все таки будет этот самый аудит? Ведь мораторий объективно нельзя же тянуть бесконечно долго, как с продажей земли. Не тот случай ...


2 2
1 457
11 березня 2019 18:21

Цитата: Zuwanderer aus der Ukraine
На мои ответа не было

и не будет, там всё сводится к одной реплике-комментарию, а потом всё-неудобные вопросы отвечать не обязательно...


2 4
0
12 березня 2019 20:22

Цитата:barmaleykin1:"Позорище! *** оплати на даче за свет,аморальное чудовище которое считает остальных людей за скот и что ей все должны! і т.далі..."

Анонім barmaleykin1:

В   анонімі barmaleykin1 я впізнала ваш  неповторний "сленг" пане Бокован!!!

Під  час звіту мера, коли внаслідок ваших дій  була травмована моя рука, від вас звучали ці ж самі  слова!)

Оксані Піддубній, соромитись присутності  на протестах, простої  пенсіонерки -правозахисника Ніни Дашко,  яка живе на мізерні доходи, працює БЕЗКОШТОВНО, на громадських засадах, стільки, що вам і не снилось, не варто. 

Через політичні переслідування команди нардепа Шаповалова,  я була  вимушена відійти від підприємницької діяльності! Ви і ко, забрали у пенсіонерки- правозахисника, доходи якої  за рік ( пенсія 1490 грн)   менші вашої місячної зарплати -право заробити  на кусочок хліба !

Фейковий коментар  з переходом на особистості,  брудом на мене і   дітей, вказує на ІСТЕРИКУ!!!

Не моя вина, а ваша і команди, яка ніяк не  може наїстися, що нардеп Шаповалов разом з вами   не має політичного майбутнього! 

Ваші фейки  до мене  ніколи не пристануть. 

Є гарне прислів'я: "будь-який піар, крім некролога, – хороший піар"

Я прожила своє  життя чесно. Мені не страшно предстати перед судом Божим. Як з цим будете жити ви, молода людина, вирішувати вам. Без поваги до вас правозахисник  Ніна Дашко


15 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх