Кременчужани в Одесі стали свідками прибуття НАТОвських кораблів

6.03.2019, 17:00 Переглядів: 4 359 Коментарів: 10

 

Військово-морські сили України та Туреччини провели у Чорному морі спільні навчання «Блакитна Батьківщина»

В Одесі пришвартувалися два турецьких військових кораблі, які прибули у межах щорічних навчань військово-морських сил Туреччини «Блакитна Батьківщина». Свідками цього стала кременчуцька родина Демиденків.


 


- Я прихильник політики, яка проводиться у державі й хочу того, аби Україну НАТО захищало від зовнішнього ворога, тому така демонстрація нашої дружби та сили – це ще один приклад, що Україна не здасться і переможе. Дивлячись на цей корабель уявляти й мріяти, що й в нашому морському флоті будуть такі красунчики, – поділився враженнями 5 каналу Дмитро.



Один з кораблів - корвет «Марті», інший багатоцільовий фрегат «Барбарос», який здатен розвивати швидкість до 32 морських вузлів, оснащений ракетним, протичовновим і протиповітряним озброєнням. На його борту також є гвинтокрил. Фрегат входить до другої групи мінних тральників постійної готовності НАТО.


За інформацією прес-служби Міністерства оборони України, екіпаж малого броньованого артилерійського катеру Військово-Морських Сил Збройних Сил України «Вишгород» провів спільні навчання типу «PASSEX» з фрегатом «Барбарос» і ракетним катером «Марті» Військово-Морських Сил Турецької Республіки.


Спільні маневри кораблів двох країн відбувалися на тлі щорічних морських навчань флоту Туреччини «Блакитна Батьківщина». Слід зазначити, що під час цьогорічних навчань, практично одночасно, 67 турецьких бойових одиниць відвідають сорок іноземних портів в Мармуровому, Егейському та Чорному морях. Зокрема, до грузинського Батумі завітають фрегат і ракетний катер, в румунську Констанцу увійдуть фрегат і мінний тральщик, а болгарський порт Варна відвідає фрегат і підводний човен. Крім того, до російського порту Новоросійськ з візитом увійдуть протичовновий корвет і мінний тральщик.


 


У ході спільного тренування український артилерійський катер і турецькі кораблі виконали завдання з тактичного маневрування, навчання з протиповітряної оборони, а також провели тренування зі зв’язку у відповідності до стандартів НАТО. І це стало черговим кроком на шляху поглиблення співробітництва флотів двох країн і підвищення рівня взаємосумісності, метою якої є зміцнення стабільності і безпеки у Чорноморському регіоні.


Після виконання завдань у морі МБАК «Вишгород» повернувся до місця постійного базування, а турецькі кораблі пришвартувалися до причальної стінки Одеського морського вокзалу.


Кораблі пробудуть в Україні до 8 березня.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Міністерство оборони Джерело відео: ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 10

0
6 березня 2019 17:13

ходят попой водят на мой, тоску наводят.


7 16
0
6 березня 2019 19:07

ну и *** они припёрлись? У нас же сильнейшая армия на континенте!


22 18
1 168
7 березня 2019 06:15

Цитата: VsegdaProtiv
У нас же сильнейшая армия на континенте!

 

у кого у вас? у вас в расеянской педерации?


14 14
103
7 березня 2019 09:28

Цитата: VsegdaProtiv

ну и *** они припёрлись? У нас же сильнейшая армия на континенте!

 

За даними рейтингу Global Firepower українська армія лише на 10 місці найсильніших армій в Європі, на першому місці - Російська Федерація. Так про яку армію Ви говорите? 


12 6
540
1
7 березня 2019 11:25

Цитата: Альона Душенко

Цитата: VsegdaProtiv

ну и *** они припёрлись? У нас же сильнейшая армия на континенте!

 

За даними рейтингу Global Firepower українська армія лише на 10 місці найсильніших армій в Європі, на першому місці - Російська Федерація. Так про яку армію Ви говорите? 

Ага, причем человеку абсолютно все равно, что в этом рейтинге говорится именно об армии, а не о ВМС или вооруженных силах в целом.


7 2
0
7 березня 2019 18:35

Чтобы снять тупые возгласы выше, вы же верите нашему харанту? петя, докажи: ***


23 6
103
7 березня 2019 19:42

Цитата: VsegdaProtiv

Чтобы снять тупые возгласы выше, вы же верите нашему харанту? петя, докажи: https://www.youtube.com/watch?v=hhe9dDzZ4lI

 

Навіть у наведеному Вами відео Президент сказав, що українська армія входить у п'ятірку найсильніших армій континенту. Там ні слова не було про найсильнішу армію. 


9 22
1 457
8 березня 2019 11:05

смотрю ваты тут багато....


5 15
0
8 березня 2019 13:12

Цитата: antikola

смотрю ваты тут багато....


В Кременчуге не меньше половины жителей имеют вид на жительство в РФ. Так мне было сказано как-то недавно в одной государственно-коммунальной структуре города.
И я думаю, что они знают, что говорят.

А вообще - на НАТО надейся, но сам не плошай.
Чтобы попасть в НАТО нужно соответствовать и представлять хоть какую-либо ценность или пользу для этой структуры. Принимать Украину просто для того, чтобы иметь геморрой с РФ, они не будут. Как и защищать. Их просто их местное население не поймет. И на выборах не поддержит.
А мы и не плошаем. Мы просто ничего не делаем и ждем, когда же нас в НАТО возьмут, на все готовое. А заодно и РФ кузькину мать покажут. А мы из-за их спины пальцем потычим, дп поржем.

Сила любой армии в сырьево-людском ресурсе и боевом духе. Боевой дух не отдельных людей или мелких подразделений, а всех вооруженных сил страны.
А шапками мы уже в 1939-41 году закидывали. Помните? "Если завтра война, если завтра в поход ..."


2 14
1 457
11 березня 2019 10:02

Цитата: Zuwanderer aus der Ukraine
и представлять хоть какую-либо ценность или пользу для этой структуры
какова ценность Польши например? и что мешает иметь базы нато где нибудь в Харьковской области, разве не об этом мечтал путлер,когда аннексировал крым-что бы баз в Крыму не было, а были прямо на границе!


2 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх