Битва шашистів відбулася у Кременчуці

6.03.2019, 09:30 Переглядів: 2 365

  

Змагання відбулися у клубі «Каїсса"

Минулими вихідними в шахово-шашковому клубі «Каїсса» відбувся Кубок міста, в якому змагалися 9 жінок та 18 чоловіків-шашкістів. Помірятися силами з кращими шашкістами приїхали спортсмени Горішніх Плавнів, Козельщини, Кобеляк, Решетилівки та Олександрії.


Як повідомив «Телеграфу» директор «Каїсси» Володимир Груздєв, першими боротьбу закінчили жінки, які грали за коловою системою 8 турів, на відміну від чоловіків, яким довелося грати 9 турів за швейцарською системою.


- Переможницею змагань стала Катерина Гончарова з Олександрії, яка лідирувала весь турнір і мала 7 очок перед останнім туром, випало грати проти минулорічної чемпіонки Кременчука Лілі Лелеки, яка до цього часу вже поступилася Антоніні Подробаха з Решетилівки, але в разі перемоги ставала першою по особистій зустрічі. В нервовій боротьбі перемогла Катерина, яка виграла Кубок Кременчука вдруге, Кременчужанка залишається третьою, пропустивши на друге місце Антоніну Подробаха, яка перемогла Анну Довгаль в останній партії, - розповів Володимир.


 


У чоловіків одразу 5 учасників набрали по 6 очок і претендували на перемогу: олександрійці Олександр Паншин і Геннадій Валуцький, кременчужани Сергій Самойленко та Володимир Мількін і Анатолій Остапченко з Козельщини. Всі претенденти обрали в ході турніру різну тактику - якщо Анатолій Остапченко і Володимир Мількін ризикували, здобувши більше перемог, але і більше програвши, то Олександр Паншин і Сергій Самойленко грали обережно, зробивши більше нічиїх і при цьому не програвши жодної партії. Саме останні і поділили перше і друге місце, маючи рівний коефіцієнт Шмульяна і, зігравши між собою внічию. Третім став олександрієць Геннадій Валуцький, а четвертим - Анатолій Остапченко, який випередив Володимира Мількіна за рахунок перемоги в особистій зустрічі.


 


Наступний турнір в клубі пройде вже 10 березня і розпочнеться о 10.00. На цей раз за Кубок шахово-шашкового клубу «Каїсса» вже з шахів поборються майстри гри в бліц. 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх