Набридла політика? Кременчуцькі дівчата обирають фото, коктейлі і Фреймут

1.03.2019, 18:23 Переглядів: 4 152

 

За годину до майстер-класу кременчужанок чекає неймовірна пре-паті

10 березня о 19.00 в Міському палаці культури відбудеться захід незвичного для кременчужан формату - з авторським майстер-класом «Ревізія життя» виступить відома телеведуча Ольга Фреймут.


Цікавою «фішкою» вечора стане pre-party: о 18.00 в фойє палацу всі гості поринуть в атмосферу прекрасного. А що роблять дівчатка, коли збираються разом?


Звичайно фотографуються!


На заході на кількох фотозонах працюватимуть аж 8 професійних фотографів! Тож кожна прекрасна панянка абсолютно безкоштовно зможе отримати найкрутішу фотку для своїх соцмереж. Усі дівчатка, які зроблять на вечірці чекін, отримають фотозвіт івенту та найкращі професійні фото себе, коханої. Тож не забудь причепуритися перед майстер-класом.


Танцюють


Дівчата зможуть потанцювати під Dj-сет (кого?). А ті, які соромляться – насолодитися виступом денс-студії «Мандарин» - золотих призерів чемпіонату з сучасної хореографії. Може вдасться запам’ятати кілька особливо ефектних рухів і вразити вдома коханого.


«Мені потрібно було негайно надивитися всього гарного. ми те, на що ми дивимося»


Співають


Ну, караоке не обіцяють, але на вечірці співатиме справжня талановита і цілеспрямована жінка - фронтвумен групи MARLEN Яніна Жеман. Яна родом з Горішніх Плавнів, але змогла зібрати команду, яка яскраво заявила про себе в Х-факторі, а зараз звучить на топових радіостанціях та займає перші місця в чартах музичних каналів.



Обговорюють одяг


Для поціновувачок фешен-індустрії та любительок модних луків готують модний показ за участю JA (вироби зі шкіри та хутра) і Korona.FM. Саме час підгледіти модні тренди наступного сезону.


«Я вперто вбираюся у дороге та модне. у мене такий оберіг - щоб всякі недочоловіки у стоптаних черевиках і підтягнутих до пупця майтках оминали лісами-городами».


Їдять


Гості вечірки зможуть придбати та скуштувати легкі салатики, смачні бургери з сьомгою, різноманітні закуски і, звичайно ж, ароматну каву на свіжообсмаженому зерні. Кавовий бар запропонує як класичні еспресо, капучіно і лате, так і авторські напої, які не залишать нікого байдужим!


«Для мене кава - це філософія. товариство людей, які не п'ють кави, мені не імпонує, вони легко піддаються впливам, розмови з ними нудні й нецікаві, як зелений чай»


П’ють


Вечірка не безалкогольна! Дорослі дівчатка можуть дозволити собі придбати на заході келих ігристого вина чи коктейль. Для тих же, хто не любить витрачати час надарма – бармен-шоу та майстер-клас з приготування коктейлів! Найцікавіше, що коктейлі підібрані таким чином, що ви, з легкістю зможете приготувати такий же вдома зі звичних напоїв. Гарний спосіб здивувати коханого або вразити друзів!


«З напоїв, що містять алкоголь, віддайте перевагу вину. Пийте тільки хороше дороге вино»

 

Діляться досвідом


На pre-party можна буде купити одну з книжок Олі Фреймут. Нещодавно вона дебютувала як дитяча письменниця і Оля каже, що її «Кажан Жан» справжнісінька методичка з виховання дітей.


«Мене часто запитують, як виховувати дітей, а я відповідаю, що їх потрібно просто любити. «Кажан Жан» – моя перша «методичка» з виховання дітей і дорослих. Коли кажуть «не можна», це часто означає «варто». Дитячі комплекси руйнують дорослих, їхні кар’єри та можливості. Кажан Жан та його сестри вчать, як вчасно схаменутися і встигнути стати собою»


Ті, хто куплять книжку зможуть отримати автограф від авторки. Також запланована фотосесія з дітьми та огляд конкурсу дитячих малюнків на тему «Коли я виросту, я буду ...».


 

Роблять сюрпризи одна одній


Організатори готують для кременчужанок сюрприз від Олі Фреймут. Це має бути щось незвичайне. Але ж не дізнаєшся, якщо не прийдеш!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх