В кінці робочого дня: як дівчина родом з Кременчука намагалася «прорватися» в нове шоу на ТБ

27.02.2019, 18:01 Переглядів: 6 432 Коментарів: 3

 

Дизайнерка хотіла вразити суддів мусульманським одягом

Нещодавно «Новий канал» запустив на телебаченні новий проект «Подіум», в якому за перемогу змагатимуться молоді українські дизайнери. Стати учасницею проекту намагалася й уродженка Кременчука Олександра Штей.


21-річна дизайнерка наразі проживає у Полтаві. Суддівский склад дівчина прийшла підкорювати мусульманським одягом, адже вона сама мусульманка.


-         Я хочу довести Україні, що будь-яка жінка може виглядати гарно з  відкритим лише обличчям і кистями рук, - пояснила Олександра.


Дівчина розповіла, що вона заміжня, чоловік родом із Саудівської Аравії. Заміж виходила православною, але невдовзі стала мусульманкою.


Одна з суддів проекту Оля Слонь порушила питання купальників. Адже на проекті доведеться шити традиційні купальники. Натомість Олександра відповіла, що це буде буркіні.


-         Я не можу пропагувати те, що вважається забороненим, – додала Олександра.


Інша суддя Лілія Літковська сказала, що вона не бачить в презентованому одязі дизайну. Тому сказала учасниці «ні». Іван Супрун, суддя проекту, також сказав «ні».


Оля Слонь пояснила Олександрі, що сподівалася на деяку лояльність від неї. Що та, наприклад, буде додавати до одягу мусульманські елементи, а не одразу ж ставити умови у вигляді буркіні. Олександра почула від Слонь негативну відповідь.


Тож Олександра Штей отримала три «ні» та не пройшла далі.


-         Для нас шити купальники – це гріх. Жіноче тіло має бути лише для одного чоловіка, - сказала дизайнерка за кулісами.


Дивитися з 18.20


Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: www.youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 177
27 лютого 2019 19:50

Будь моя воля, такие "шоу" выходиди бы с отметкой 18+ и предупреждением "Осторожно, в программе присутствует пропаганда пидерастии" 

 


9 2
194
27 лютого 2019 20:14

Цитата: evil

Будь моя воля, такие "шоу" выходиди бы с отметкой 18+ и предупреждением "Осторожно, в программе присутствует пропаганда пидерастии" 

 

*** вообще знахабнилы живут в чужом доме и навязывают свои правила хозяивам дома в котором живут. А потом жалуються что их ненавидят


11 3
110
28 лютого 2019 04:53

Молодец какая, только лучше в подобных шоу учавствовать на своей родине, во Франции, там бы 1 место заняла. Ну или на момент шоу опять поменять религию, чтобы можно было шить нормальные купальники.


6 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх