«Кістьми ляжемо, щоб не підвести»: «Нафтохімік» готується до 2 туру чемпіонату України

13.02.2019, 15:05 Переглядів: 2 713

 

Волейболісти у Кременчуці розпочали 2 коло чемпіонату

Вчора, 12 лютого, волейболісти розпочали друге коло чемпіонату СК «Нафтохімік» з волейболу серед чоловіків сезону 2018-2019. Якщо минулі два роки чемпіонат проходив за участі 10 команд, які грали в одне коло, то цього року команди поділили на дві групи по 5 та 8 команд. Після першого кола у лігу «А» перейшов новачок чемпіонату - глобинська «Арніка».



За словами Дениса Хрокала перше коло завершилося без сюрпризів.


- У лізі «А» турнірну таблицю очолює «Нафтохімік», друге місце посідає «Радалівка», «Кредмаш», «Маяк» та «Вагонник». Впевнено без поразок у лізі «Б» очолював новачок з Глобино «Арніка», який згідно з регламентом турніру перейшла після першого кола в лігу «А», - зазначив Денис Хрокало. - У першій гру другого кола новачок дав бій «Нафтохіміку», який був не в повному складі. «Нафтохімік» переміг «Арніку» - 3:0, також лідер ліги Б «Горизонт» хорошу гру провів зі школою №21.


 


Головний тренер ВК «Нафтохімік» Денис Хрокало розповів, що основу гравців команди вирішили поберегти перед другим туром чемпіонату України у другій лізі.


- Вирішили поберегти частину основних гравців: у Віталія Резнікова була планова операція, Паша Коваль у Харкові на навчанні, Володимир Тикул також пропустив гру, а Олексій Полонський на реабілітації після травми. Концентруємо сили на Запоріжжя, тому перевіряли кадровий резерв, який приємно вразив: Денис Нечосов - додає, ще й Саша Мельников впевненіше почувається на майданчику, - зазначив головний тренер.


Головний тренер «Нафтохіміка» Денис Хрокало окремо відзначив вболівальників, які палко підтримають волейбольні команди, цікавляться розкладами в лігах та долею гравців.


- Вболівальники навіть оживилися коли на майданчик вийшов Віталій Резніков. Скільки років живу в Кременчуці, але такої підтримки ще ніколи не бачили. Останні 2-3 місяці відчувається дуже велика підтримка вболівальників, які постійно цікавляться іграми та гравцями. Коли відчуваєш таку підтримку з'являється натхнення й хочеться робити більше й краще. У Запоріжжі кістьми ляжемо, щоб не підвести. - додав Денис Хрокало.


Цими вихідними, 15-16 лютого, у Запоріжжі відбудеться 2 тур чемпіонату України у другій лізі. 16 лютого о 13.00 «Нафтохімік» зіграє з ДВУОР, а 17 лютого о 12.00 з ДЮСШ.


Вже у березні кременчужани готуються прийняти черговий тур чемпіонату в Кременчуці. Невеличкі проблеми у залі «Нафтохіміка» лише згуртували команду й місто у пошуках проведення чемпіонату. Змагання відбудуться з 7 по 10 березня в залі КДЮСШ №2.


Результати 2 кола та розклад змагань на лютий 

  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх