Проїзд по 4 гривні до «Ринку»: хто з кременчужан має можливість зекономити на проїзді

11.02.2019, 12:30 Переглядів: 4 585

 

Домовленість стосується не всього транспорту, який вирушає з Першого Занасипу

До редакції «Телеграфу» звернувся мешканець Першого Занасипу, який розповів про те, що водій маршруту 231 відмовлявся перевозити по 4 гривні до Першого Занасипу.


- Сідаю на зупинці «Ринок» біля Крюківського мосту, а тут в маршрутці ґвалт між пенсіонерами та водієм. Жінки вимагали перевезти їх по 4 гривні. Чоловік погрожував висадити всіх, проте після тривалого натиску здався й поїхав за маршрутом, - розповів кременчужанин.


Чи дійсно існує рішення про перевезення мешканців Першого Занасипу до зупинки «Ринок» по 4 гривні ми звернулися до відділу транспорту. Начальник відділу транспорту Руслан Івашина повідомив, що рішення по маршруту 3а немає, а маршрут 231 не підпорядкований місту. Тоді «ТелеграфЪ» зв'язався з депутатом Валентиною Гордєєвою, яка представляє інтереси мешканців даного мікрорайону в міськраді.


Депутат Валентина Гордєєва повідомила, що є домовленість з перевізником 208 маршруту, який курсує по маршруту 3а до Рокитного. За її словами, тільки в маршруті 208 кременчужани з Першого Занасипу до зупинки «Ринок» можуть проїхати за 4 гривні. Домовитися з перевізником 231 маршруту не вдалося.


- Чому 107 маршрут, який їде до Поток, перевозить кременчужан по місту по 4 гривні, а 231 не може? - зазначила депутат.


Валентина Гордєєва розповіла, що підготувала позов до суду та направила три скарги до Полтавської обласної адміністрації на перевізника 231 маршруту, оскільки згідно з документами він повинен зупинятися на «Автовокзалі» й ще на двох зупинках у Кременчуці.


Нагадаємо, що в маршрутках 231 з'явилися об'яви про зміну маршруту через «Автовокзалі», проте за кілька днів оголошення зникли й маршрутки продовжують курсувати через зупинку «Плеяда», що знаходиться біля станції швидкої допомоги.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Буг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх