Екзотичні збори допомогли кременчужанці Ользі Ляховій завоювати золото на дистанції 3000 метрів

10.02.2019, 12:25 Переглядів: 3 032

 

Легкоатлетка з Кременчука бігла на нетиповій для себе дистанції

9 лютого у Сумах легкоатлетка з Кременчука Ольга Ляхова завоювала «золото» на нетиповій для себе дистанції – 3000 метрів. У манежі Сумського державного університету фінішував зимовий чемпіонат України з легкої атлетики. Наша спортсменка вперше долала таку дистанцію. Ольга виграла фінальний забіг із часом 9:39,62.



Нагадаємо, що напередодні Ольга Ляхова на звичних 800 метрах завоювала «бронзу» на міжнародному турнірі у Франції.



 


Кременчуцька легкоатлетка перед початком змагань в новому році провела екзотичні збори, провівши підготовку у Новій Зеландії та Кенії.

Ольга Ляхова розповіла iSport.ua про збори, плани на початок сезону і заплановане весілля. Спортсменка розповіла, що ідея провести такі екзотичні збори належать її польському тренеру Томасу Левандовски.

 

- У Новій Зеландії ми жили і тренувалися на висоті 1700 метрів, погода була хороша - плюс 15-20 градусів в горах. Вдалося за час перебування в Новій Зеландії побачити трохи краси цієї дивовижної країни. Це і водоспади, печери зі світлячками, вулкани, пляжі з білосніжним піском, озера, незвичайні маленькі острови і багато іншого. Це найкрасивіша країна, в якій я була. А також після перебування в горах Нової Зеландії, в Кенії акліматизації майже не було. І це дало можливість швидше увійти в ударний тренувальний режим, – розповіла Ольга.


 

 

В Кенії кременчужанка жила в місті Ітен в «будинку чемпіонів». Тут дійсно виросло багато олімпійських чемпіонів та чемпіонів світу.


 

 

- Позитивні люди, усміхнені діти, які постійно запитують: «How are you?». Буває раз 30 за один день. Сотні бігають спортсменів. Це все створює свою особливу атмосферу. Тут не легко бігати, але все ж справляюся, – додала Оля.


 

 

Виданню Ольга розповіла, що у цьому році планує одружитися. Точної дати поки що немає, але швидше за все весілля відбудеться після чемпіонату світу в Досі (27 вересня - 6 жовтня).


- Євген пропозицію руки і серця зробив давно, і навіть кілька разів. Ми були на Кіпрі. Я прокидаюся вранці й бачу: у мене кільце вже на руці. А Женя розіграв здивування, каже: «Що це?!» Потім він уже пропозицію мені зробив, звичайно: Оля, виходь за мене і все інше». Потім на пляжі теж він мені пропозицію ще одну робив, – розповіла Ольга Ляхова.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх