«Кремінь» завершив перший збір перемогою «Зірки»

2.02.2019, 16:37 Переглядів: 3 424

 

Кременчуцькі футболісті на виїзді перемогли кропивницьку «Зірку»

Сьогодні, 2 лютого, футбольний клуб "Кремінь" завершив перший етап підготовки до весняної частини чемпіонату. Кременчужани на виїзді у більшості перемогли кропивницьку "Зірку". Єдиний гол на рахунку Івана Куця. 


За інформацією прес-служби клубу, у першому таймі у складі "Кременя" гравців на перегляді розбавили Олійник, Вовкодав, Сидоренко, Богданов та Черній. У другій половині гри Ігор Столовицький задіяв Котлярова, Бичкова, Куця, Степанчука, Піскуна, Сидора та гравців на перегляді.


 

Автор єдиного голу в матчі нападник "Кременя" Іван Куць


Прес-служба "Зірки" повідомляє, що на початку зустрічі «Кремінь» провів стрімку атаку з прострілом на ближню стійку воріт Марка Медведєва. Та нападник кременчужан пробив трохи не влучно. Згодом ініціатива перейшла до кропивничан, які багато комбінували, постійно тримаючи в напрузі захист та голкіпера суперників. Перший момент підопічні Андрія Горбаня створили на 13 хвилині, коли помилка захисника на підступах до власної штрафної завершилася потужним ударом гравця «Зірки» метрів з 19 вище поперечини. Потім, після класної передачі за спини захисників, Данііл Кондраков на мить не встиг випередити голкіпера «Кременя» Андрій Олійник, який відвів загрозу. Ще через декілька хвилин Андрій Олійник зреагував на удар з близької відстані, коли після кутового у штрафному майданчику гостей виникла метушня. Особливо небезпечними виглядали атаки «Зірки» лівим флангом, де класно взаємодіяли Артем Сьомка й Олександр Кочура, який зараз тренується разом з командою. Саме після їх взаємодії та прострілу на дальню стійку, захисник в останню мить у падінні головою вибив м’яч на кутовий, завадивши пробити вільному Олексію Збуню. Через декілька хвилин той таки Збунь не використав класну передачу в штрафну Івана Рудницького. Олексій пробив головою невдало. Ну в кінцівці першого тайму сам на сам із голкіпером «Кременя», після класної комбінації, виходив потенційний новачок, але воротар кременчужан зреагував на удар в ближній кут. Тож, маючи відчутну перевагу за грою та небезпечними моментами кропивничани не змогли забити. Отже, команди пішли на перерву за нічийного рахунку – 0:0.


На другому таймі гра вирівнялася й проходила більше між штрафними майданчиками. Та все ж «зіркові» більше володіли м'ячем й шукали шляхи до воріт конкурентів. Непогану нагоду відкрити рахунок втратив Олександр Маткобожик, який підключився до атаки під час кутового, але пробив трохи невлучно. А згодом той таки Маткобожик відверто підвів команду, коли, маючи попередження, відповів на грубість суперника й отримав другий «гірчичник». Отже, більшу частину другого тайму «Зірка» гра в меншості. Зрозуміло, що футболісти «Кременя» вже більше турбували Марка Медведєва, який до перерви в гру вступав лише іноді. І все ж свою чисельну більшість гості на 70-й хвилині реалізували. Після кутового боротьбу в штрафній виграв Роман Лактіонов, який вийшов на поле по перерві, й відкинув м’яч на Івана Куця, який пробив влучно із розвороту – 0:1. Господарі наприкінці матчу йшли вперед, багато комбінували, але фінальний свисток арбітра Єгора Кєвліча зафіксував другу перемогу «Кременя» над «Зіркою».



Про підсилення та два збори «Кременя»
 

За інформацією «Кременчуцького Телеграфу» команду підсилили троє футболістів: Роман Локтіонов, Дмитро Задерецький Анатолій Масалов, проте цю інформацію тренер Сергій Свистун не підтвердив.
 

- Поки гравців переглядаємо, зараз йде робочий процес. Про тих з ким підписали контракт можна вже говорити в середині березня, - зазначив тренер «Кременя» Сергій Свистун. – Щодо зборів, то перші збори пройшли добре, зіграли всі заплановані контрольні ігри.

 
Також Сергій Свистун повідомив, що після гри команда пішла на тижневий відпочинок, а вже 8 лютого «Кремінь» збереться на другий етап підготовки до весняної частини чемпіонату.
 
У кременчуцької команди запланований турнір в Дніпрі, який орієнтовно відбудеться 10-12 лютого, а також ігри з першоліговими командами: краматорським «Авангардом» та харківським «Металіст 1925».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх