У Кременчуці обирають кращих бійців, які представлять Україну на світових килимах

1.02.2019, 16:01 Переглядів: 3 858 Коментарів: 1

   

В нашому місті проходить чемпіонат України з греко-римської боротьби серед чоловіків

У Кременчуці стартував чемпіонат України з греко-римської боротьби серед чоловіків. Змагання присвячені 100-річчю Акту Злуки Українських земель в єдину соборну Українську державу. За звання чемпіона України та можливість представляти на чемпіонаті світу та Олімпійських іграх змагалися понад 180 спортсменів з різних областей України, окрім Чернігівської та Херсонської



Полтавщину представили 12 спортсменів з Кременчука. Четверо з них вийшли у фінал, де виборюватимуть можливість представити Україну на чемпіонаті Світу, а саме: Ленур Теміров, Дмитро Пишков, Євген Савета та Жан Беленюк.


 


На офіційне відкриття заходу завітали не лише можновладці з Кременчука, а й Полтави: голова Полтавської ОДА Валерій Головко, перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький, міський голова Кременчука Віталій Малецький, заступник міського голови Руслан Проценко, президент Федерації з греко-римської боротьби України та депутат Полтавської обласної ради Олег Сазонов, представник Міністерства молоді та спорту й головний тренер збірної України Олександр Камач та інші.


Голова Полтавської ОДА Валерій Головко розповів, що необхідно мати розвинену інфраструктуру, щоб молодь вела активний спосіб життя. Чим більше вкладають у спорт, тим менше потім вкладати у здоров’я.


- За останні роки зроблено стільки, скільки не зроблено за останні десятиріччя в напрямку розвитку спорту, не лише в Полтаві, а й районах та містах області. Це результат децентралізації, - додав мер Кременчука Віталій Малецький.


Президент Федерації з греко-римської боротьби України Олег Сазонов, який нещодавно очолив федерацію дотримав обіцянки й привіз змагання високого рівня з греко-римської боротьби до Кременчука. Олег Сазонов під час виступу зазначив, що пишається тим, що саме Кременчук став майданчиком для проведення чемпіонату України з греко-римської боротьби. Він побажав командам яскравих виступів, чесних спарингів і високих результатів.


 

На відкритті виступили призерки чемпіонату з чирлідингу – команда «Infinity»


Змагання й дійсно перехоплювали подих й здіймали шквал оплесків від присутніх. В кожному поєдинку важко було визначати переможців, адже тут зібралися найсильніші спортсмени. Цей чемпіонат дає змогу поборотись за ліцензію на участь в Олімпійських іграх в Токіо (Японія) 2020 року.


 

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
1 лютого 2019 22:10

Когда, где, во сколько? зачем об этом писать...правда?


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх